ŞEHİT ULUPINAR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT ULUPINAR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU


 

Gülnar’da şehit Ertuğrul Ulupınar ve tüm şehitler anısına Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi organizasyonuyla, Şanlıurfa/Akçakale’ de şehit düşen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülnar eski İlçe Başkanı, Gülnar Belediye personeli Nebi Ulupınar’ın oğlu Şehit Ertuğrul Ulupınar ve tüm şehitler anısına, Kuran-ı Kerim ve Mevlid- i Şerif okutulup, yemek ikramı yapıldı.

Öğle namazına müteakip belediye düğün salonunda düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerin anısına okutulan mevlidin ardından, şehitler için dua edildi.

Mevlid-i Şerif programına; şehidin annesi Şadiye ve babası Nebi Ulupınar, kardeşleri Alperen ve Satuk Buğrahan’ın yanı sıra, Gülnar İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Kalaycıoğlu, İlçe Müftüsü Yusuf Kaya, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitler için okutulan Kuran-ı kerim ve mevlid-i Şerif programının sonunda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı programda yaptığı konuşmada “Öncelikle Ertuğrul kardeşimizin şehadete ermesinin yedinci gününde bizleri burada buluşturan Gülnar Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Geçen hafta Pazar günü Şehidimiz Ertuğrul Ulupınar’ı Gülnar’a yakışır bir şekilde son yolculuğuna uğurladık. Vatanı için canını feda eden şehidimizi hiç unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en kıymetlileri şehitlerimiz, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizdir. Biz artık şehidimizin ailesinin kardeşleriyiz, ailesinin bir ferdiyiz. Şehidimiz Ertuğrul Ulupınar’a bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar programda yaptığı konuşmada; “Gülnar Belediye Başkanı olarak Şehidimiz Ertuğrul Ulupınar’ın amcası olarak duyarlılık gösterip buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Vatanı için canını feda eden şehidimizi hiç unutmayacağız. Ben Türk’üm diyen herkes gibi Gülnar’da yaşayan tüm vatandaşlarımız olarak Ertuğrul kardeşimizin yerini doldurmaya hazırız. Şehitlerimiz her zaman olduğu gibi bugünde, yarınlarda da yüreğimizde yaşamaya devam edeceklerdir. Şehitlerimize minnettarız. Kıymetli Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Şehidimiz Ertuğrul Ulupınar ve şahadete eren kahraman askerlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum “dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA