GENÇ ATLETLER MERSİN’DE YARIŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ ATLETLER MERSİN’DE YARIŞTI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kendi düzenlediği spor organizasyonları ile 7’den 70’e tüm Mersinlilerin spor ile kaynaşmasını sağlarken, diğer yandan da kentte düzenlenen spor organizasyonlarına desteğini sürdürüyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Turkcell Kulüplerarası İbrahim Halil Çömlekçi Kros Ligi Eleme Yarışmaları’na destek verdi. Yarışmalarda sporcuların ve organizasyon katılımcılarının yararlanabilmesi amacı ile Mezarlıklar Dairesi tarafından organizasyon çadırı kurulurken, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da sıcak çorba servisi yapıldı. Ulaşım Dairesi’ne bağlı seyyar tuvalet de alanda hazır bulunduruldu.

 

YARIŞMALARA 325 SPORCU KATILDI

Mersin 68’liler Barış ve Kardeşlik Ormanı’nda yapılan ve kros sezonunda yılın ilk yarışı olan Turkcell Kulüplerarası İbrahim Halil Çömlekçi Kros Ligi Eleme Yarışmaları’na U18’de 24, U20’de 28, büyüklerde ise 20 takım olmak üzere 72 takımdan toplam 325 sporcu katıldı. Yarışmalarda U18 yarışında kadınlarda ENKA, erkeklerde Batman Petrolspor ilk sırayı aldı. U20’de hem erkeklerde hem de kadınlarda Fenerbahçe birinci olurken, büyüklerde ise kadınlar kategorisinde Bursa Büyükşehir Belediye Spor, erkeklerde ise Beykoz Belediyesi ilk sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA