TARSUS’TA TEK HEDEF GALİBİYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA TEK HEDEF GALİBİYET


 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak istediği sonuçları bir türlü yakalayamayan Tarsus İdman Yurdu evinde 1922 Konyaspor’u yenerek ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Hediye Eroğlu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıyı 20 puanla 17. sırada tamamlayabilen Tarsus İdman Yurdu 2. devrenin ilk maçında evinde ağırlayacağı 1922 Konyaspor karşılaşmasından 3 puan hedefliyor.

TİY ekibi Pazar günü saat 13.00’te Tarsus Şehir Stadyumunda yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde sürdürdü. Çalışmalara sakatlığı bulunan ve yeşil sahalardan 4-6 hafta uzak kalacak olan Muharrem Doğan katılmazken; yeni transferler takımla uyum içerisinde bir görünüm sergiledi.

Futbolculardan Alperen Pak, çok kötü geçen bir ilk yarı olduğunu ifade ederek “Beklemediğimiz bir performans beklemediğimiz bir durum oldu. Hiç birimiz bunu istemedik. Sonuç olarak bunu yaşadık. Toparlanmak kendi elimizde. İkinci yarı için hazırlıklarımızı yaptık. Çok daha iyi bir ikinci yarı bizi bekliyor. Play-off için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

“İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Artun Akçakın ise iyi bir kamp geçirdiklerini belirterek “Aramızdan ayrılanlar yeni gelenler oldu. Pazar günü bizim için önemli bir maç var. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Maçın önemini biliyoruz. İnşaallah 3 puan alırız” şeklinde konuştu.

Yeni transferlerden Volkan Altınsoy da “10 günlük bir kamp süreci geçirdik. Gayet verimli ve güzel geçti. Yeni geldim takıma çabuk ısındım. Ortam çok iyi. Artık maça odaklandık. Tek parolamız 3 puan. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

Tarsus’da hedeflerinin olduğunu anlatan Hakan Demir ise , “Tarsus İdman Yurdu klübümüzü en iyi yere getirmek için hazırlık yapıyoruz. İnşallah ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA