KAMU HASTANELERİNİN YEMEKLERİ ÖĞRENCİLERE EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAMU HASTANELERİNİN YEMEKLERİ ÖĞRENCİLERE EMANET


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de tüm kamu hastanelerinin yemekleri öğrencilere emanet edildi. Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında 3 yıllık yemek protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında Toros Devlet Hastanesi, Tarsus Devlet Hastanesi, Erdemli Devlet Hastanesi, Silifke Devlet Hastanesi, Gülnar Devlet Hastanesi, Mut Devlet Hastanesi, Bozyazı Devlet Hastanesi, Aydıncık Devlet Hastanesi ve Anamur Devlet Hastanesi ile Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yemekleri ilimizdeki tüm öğretmenevleri tarafından, Mesleki Eğitim Merkezleri'nde öğrenim gören 500'den fazla öğrenci ve usta öğreticilerce yapılacak.

Protokolün imzalanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, “Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yemeklerini özenle hazırlayan sevgili öğrencilerimizin başarılarından dolayı bu sene, ilimizdeki tüm kamu hastanelerimizin yemeklerini hazırlama sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayız. Olayın baş kahramanı sevgili evlatlarımıza, usta öğreticilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, onları yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin ellerinden çıkan bu lezzetli yemeklerin hastalarımıza şifa olması diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA