EMLAKÇILAR’DA CANPOLAT GÜVEN TAZELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMLAKÇILAR’DA CANPOLAT GÜVEN TAZELEDİ


 

Mersinli Emlakçılar Odası’nda tek liste halinde gidilen seçimlerde Mehmet Sinan Canpolat ve ekibi üyelerinden aldığı güven oyu ile bir hizmet dönemi daha iş başına getirildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında Mehmet Sinan Canpolat ve ekibi bir hizmet dönemi için daha üyelerinden güven oyu aldı.

Mersin ESOB Hizmet binası konferans salonunda yapılan genel kurula Birlik Başkanı Talat Dinçer Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Urfa Emlakçılar Odası Başkanı Selahattin Tokmak, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Mersin Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Torun, Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Şoförler ve Nakliyeciler Odası  Başkanı Batuhan Çıtırkı, Mersin Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Eşref Tombak, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mersin Terziler Odası Başkanı Atilla Atar, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez, Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Toros Üniversitesi Eğitim müdürleri, öğretim görevlileri ile oda üyeleri katılım gösterdi.

 

TAHMİNİ BÜTÇEDE OY BİRLİĞİYLE KABUL GÖRDÜ

Açılış ve yoklama ile başlayıp oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirilirken, Veysel Sarı, Nihat Dağdelen, İsmet Erdoğan ve Doğan Gündüz divan heyeti olarak yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası Divan Başkanı Talat Dinçer gündem maddelerini okuyarak oylamaya sundu. Daha sonra oda Başkanı Mehmet Sinan Canpolat tarafından çalışma raporu okundu. Okunan rapor oy birliğiyle kabul edildi. Birlik sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunan hesap ve denetim kurulu raporlarının oylanıp oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda, gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçede oy birliğiyle kabul gördü. Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası Oda Başkanı Mehmet Sinan Canpolat tarafından Divan ve Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’e ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’ya emlakçılık mesleğinin sorunlarının çözümüne gösterdiği duyarlılık ve katkılarından dolayı teşekkür  etti.

 

CANPOLAT ALDIĞI GÜVEN OYU İLE BİR HİZMET DÖNEMİ DAHA İŞ BAŞINA GETİRİLDİ

Dilek ve temenniler bölümünde Başkan Canpolat’ın ardından söz alan Onursal Başkan Yavuz Selim Madenli, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu   emlak sektörünü ilgilendiren gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundular ardından genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Mehmet Sinan Canpolat ve ekibi üyelerinden aldığı güven oyu ile bir hizmet dönemi daha iş başına getirildi. Mehmet Sinan Canpolat Başkanlığındaki Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Odasında Zeki Çetiner, Vahap Düzova, Erhan Akkuş, Bülent Yeşilata, Halit İdem ve Mehmet Aytar yönetim kuruluna getirilirken, Ökkeş Erten, Zeki Eralp, Ayşe Toksöz Özdemir Denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA