“PLAY –OFF’A KALACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“PLAY –OFF’A KALACAĞIZ”


 

İkinci yarının ilk maçında Pazar günü evinde1922 Konyaspor’u ağırlayacak olan Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktörü Kılıç’tan, “İkinci yarıda alacağımız başarılı sonuçlarla Play –Off’a kalacağız” açıklaması geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), ikinci yarıda alacağı başarılı sonuçlarla Play –Off’a kalma peşinde.

Geçen yılı yönetim, teknik direktör ve başarısız oyunuyla geride bırakan TİY, yeni yıldan umutlu. İlk yarıyı 20 puanla 15’inci sırada tamamlayan Sarı Lacivertliler, kamp döneminde eksik kadrosu ile yeni sezona hazırlandı.

İkinci yarının ilk haftasında 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 13.00’de Tarsus Şehir Stadyumu’nda 1922 Konyaspor ile karşılaşacak olan TİY’de hedef; ikinci yarıda alınacak başarılı sonuçlarla Play –Off’a kalmak.

 

“ARA TRANSFERDE EN AZ 4-5 OYUNCU İSTİYORUZ”

Yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenleyerek, kamuoyunun karşısına çıkan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ikinci yarının ilk maçı ve transferlerle ilgili açıklamada bulundu.

Beraberinde kulüp 2. başkanlarından Ali İlk ile birlikte TİY tesislerinde yaptığı toplantıda önemli açıklamalar yapan Kılıç, kendisinin  ilk yarının son maçı olan Bucaspor maçı öncesi göreve başladığını ve ilk sınavında takımının berabere kaldığını anımsattı.

Gürses Kılıç “Kamp döneminde eksik kadroya rağmen iyi çalıştık. Ara transferde takımımıza en az 4-5 oyuncu almak istiyoruz. Görüştüğümüz ve prensipte anlaştığımız oyuncular var. Bunların işlemleri tamamlanınca sanırım 2. haftadan itibaren takımda yerlerini alabilecekler. Ayrıca takımımızdan giden 7 oyuncumuz var. Özellikle 3 forvetimizden ikisi gitti. Şu an Artun var, ama bu bölgeye takviye yaparak  gelecek haftadan itibaren eksiksiz çalışmak istiyoruz. Sezon başında yapılan transferler ve  yapılan sözleşmelerdeki bazı pürüzler nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz.  Bize ara transfer için ayrılan  kısıtlı bütçe ile en iyi transferleri yapıp önümüze bakacağız. Play Off grubu ile aramızda fazla bir puan farkı yok.  Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan 1922 Konya maçını sahamızda seyircimizin desteği ile kazanıp önümüze bakacağız ve hızla üst sıralara çıkmaya çalışacağız. Yeterki taraftarımız bize inansın, güvensin ve maçlarda sonuna kadar desteklesin. Bu takımı seven, futbolu seven herkesi  Pazar günkü 1922 Konya maçına davet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA