KAHVEHANELER, DESTEK VE FAİZSİZ KREDİ İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAHVEHANELER, DESTEK VE FAİZSİZ KREDİ İSTİYOR


 

Tarsus Kahveciler Odası’nda Başkan Şekerci yeniden seçilerek güven oyu aldı. Genel kurulda konuşan Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, salgın döneminde kahvehanelerin ve oyun salonlarının en çok kapalı kalıp, zarar gördüğünü dikkat çekerek, bu meslek dallarındaki esnafa doğrudan destek yada faizsiz kredi desteği verilmesi gerektiğini ifade etti.

Haber Merkezi

 

Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası’nın yapılan olağan genel kurulunda Halil Şekerci ve ekibi, üyelerinin verdiği güven oyu ile bir dönem için daha vize aldı.

Tarsus Şehir Kulübünde yapılan genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Mersin Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Dağdelen Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler Ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Tarsus Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Tarsus Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Tarsus Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mehmet Tıraş, Tarsus Biriketçiler ve Karocular Odası Başkanı Erdal Turgut, Tarsus Marangozlar Ve Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Tarsus Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Mükafat Tanrıverdi, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez Tarsus, 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, muhtarlar, gazeteciler, sivil toplum kuruluş yöneticileri, meclis üyeleri ve oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan üyeliklerine ise Erdoğan Yalçın, Duran Şen ve Cumali Taş getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası oda çalışma raporu ve denetim kurulu raporu Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okundu ve okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin de okunarak oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda gündem maddeleri sonrası gündem dışı konuşan Divan Başkanı ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, salgın döneminde kahvehanelerin ve oyun salonlarının en çok kapalı kalıp zarar gördüğünü dikkat çekerek, bu meslek dallarındaki esnafa doğrudan destek yada faizsiz kredi desteği verilmesi gerektiğini ifade etti.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Halil Şekerci ve ekibi üyelerinden aldığı güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Hali Şekerci Başkanlığındaki Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odasında Ramazan Tiken, Feyzullah Kılbacak, Saffet Aktaş, Niyazi Tunç, Mehmet Ak ve Soner Şahin yönetim kurulu, Şaban Edip Anıtoğlu, İsmail Akyel ve İbrahim Erdoğan denetim kurulu olarak görev aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA