MERSİN’DE DEVA RÜZGARI ESECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE DEVA RÜZGARI ESECEK


 

DEVA Partisi Mersin Teşkilatı Ankara’da il ve ilçe başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda parti çalışmaları ve ülkede yaşanan sıkıntılara karşı alınması gereken tavırlar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen İl Başkanı Cenkcimenoğlu, “Mersin’de DEVA Partisi rüzgarı estireceğimize inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cencimenoğlu, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Anamur İlçe Başkanı Murat Doğan, Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Şensoy, Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er, Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş, Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, Silifke İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Dalgıç, il başkan yardımcıları ve ilçe yöneticileri ile birlikte, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Ankara'da gerçekleştirilen İl ve İlçe Başkanları toplantısına katıldı.

İki gün süren toplantılarda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ve Kurucu Üye ve Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı ile eğitim ve istişare toplantıları yapıldı.

Toplantıda; üye kayıtları, seçim çalışmaları, mahalle temsilcilerinin belirlenmesi, teşkilatlanma ve saha çalışmalarında ortak hareket etme konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Mersin İl Teşkilatı daha sonra, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Genel merkezde düzenlenen haftalık değerlendirme toplantısında da yer aldı.

Toplantıda gündemle ilgili konuşan Babacan şu ifadeleri kullandı: “Çoğu zaman siyasette gençlere layık görülen de sağa sola bayrak asmak, kongre salonlarında, mitinglerde slogan atmak oldu. Biz ‘Öyle kol-bacak diye ayrım olmaz, gençlik kolları olmayacak, gençler tüm kademelerde olacaklar’ dedik. Gençlerle bir arada olacağız dedik. ‘Beraberce siyaset üreteceğiz, karar alacağız’ dedik. Gençler, partimizin karar mekanizmalarının tam merkezinde yerlerini aldılar. Seçimden seçime hatırlanan, ‘Z kuşağı’ masalları ile kandırılmaya çalışılan, ciddiyetsiz şakalarla, genel geçer vaatlerle gençlerin gündeme gelmesini kabul etmiyoruz. Bizim için gençlerin sorunları bugünün sorunlarıdır. Hiçbir sorunları ertelenemez.”

“‘Su küçüğün söz büyüğün’ demeyeceğiz. Gençlere ‘Hem su hem söz sizin’ diyeceğiz. ‘Başımıza icat çıkarın’ diyerek tüm girişimcileri destekleyeceğiz. ‘Olmaz öyle saçma şey’ diyenlere inat, gençlerin hür düşüncesinin peşinde koşacağız. Çünkü biz gençlerin kaçmak istediği değil, yaşamak istediği, tüm dünyadan gençlerin ‘3 ay, 6 ay, 1 sene kalsam’ dediği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Biz, gençlere rağmen veya gençler için değil, gençlerle beraber buradayız.”

 

“MERSİN’DE DEVA PARTİSİ RÜZGARI ESTİRECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Ankara’da gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, “Ankara’da genel merkezimizde 2 gün süren çok verimli ve değerli bir eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. İl ve ilçe başkanları toplantılarımızda; il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız ve partimizin çalışmaları ve ülkemizde yaşanan sıkıntılara karşı alınması gereken tavırlar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Teşkilatlanma çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardık. Başta Genel Başkanımız sayın Ali Babacan olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Sadullah Ergin, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Emin Ekmen ve Kurucu Üyemiz olan Bölge Koordinatörümüz sayın Mustafa Satıcı’nın sıcak ilgisi ve direktifleri ile birlikte buradan aldığımız motivasyonla Mersin’de DEVA Partisi rüzgarı estireceğimize inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA