TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN YENÝ BÝR KURS DAHA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN YENÝ BÝR KURS DAHA


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'ýn, istihdamýn artýrýlmasýna yönelik projelerinden biri olan Kariyer Merkezi bünyesinde Halkla Ýliþkiler ve Organizasyon Kursu açýldý.

Belediye Kariyer Merkezi iþ arayanlarý, vasýf ve niteliklerine göre uygun iþ fýrsatlarýna yönlendirmenin yaný sýra mesleki geliþimlerine de katký saðlýyor. Merkeze baþvuran vatandaþlar, Halkla Ýliþkiler ve Organizasyon Kursunu tamamlayarak sertifikalarýný alabilecekler.

Toroslar Belediyesi ile Toroslar Halk Eðitim Merkezi iþbirliðiyle açýlan 220 saatlik kurs, Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarý (TORTEK) Kariyer Merkezi’nde hafta içi her gün verilecek. En az lise mezunu olan herkesin katýlabileceði kurs ile Halkla Ýliþkiler ve Organizasyon Hizmetleri alaný altýnda yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararasý düzeyde mesleki yeterlik kazandýrýlarak niteliklerinin artýrýlmasý amaçlanýyor. Kursiyerler kendilerini geliþtirmenin yaný sýra halkla iliþkiler ve organizasyon alanýndaki küçük veya büyük ölçekli iþletmelerde ya da resmi ve özel kurumlarda çalýþma imkâný da elde edebilecek. Halkla Ýliþkiler ve Organizasyon Kursu Eðitim Programý kapsamýnda kursiyerlerin; öfke, stres ve zaman yönetimi tekniklerini tanýmasý ve kiþiler arasý iletiþim, grup iletiþimi ve örgüt iletiþimi kurmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olmasý, güzel konuþma ve sunum yapmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olmasý, halkla iliþkiler kavramýný ve iliþkili olduðu alanlarý tanýmasý, organizasyon çeþitlerini ve yönetim süreçlerini tanýmasý, organizasyon düzenlemek, iletiþim modellerini ve kriz planlarýný açýklamak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olmasý, kurum içi halkla iliþkilerde yazýlý ve sözlü araçlarý kullanmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olmasý amaçlanýyor.

 

BAÞKAN YILMAZ, “KURSLARIMIZA BÝR YENÝSÝNÝ DAHA EKLEDÝK”

“Kariyer Merkezimize baþvuru yapan vatandaþlarýmýzý uygun iþ fýrsatlarýna yönlendirmenin yaný sýra mesleki geliþimlerine de katký saðlayacak bir kurs açmak istedik” diyen Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz; “Toroslar Belediyesi olarak üretim, istihdam ve yatýrým konusuna önem veriyoruz. Bu kapsamdaki projelerimizden bir tanesi de Kariyer Merkezimiz. Toroslar Belediyesi olarak, 41 branþta açtýðýmýz Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarýmýzda kalifiye eleman yetiþtirmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Bu kurslarýmýza bir yenisini daha ekledik. Halkla Ýliþkiler ve Organizasyon Kursu. Ýletiþimin son derece önemli olduðu biliyoruz. Bu kursumuz ile de kursiyerlerimizin hizmet verdikleri kurumda karþýlýklý iletiþimi, anlayýþý ve iþ birliðini oluþturmaya yardýmcý olabilmeleri, iletiþim tekniklerini doðru kullanarak hedef kitle ile saðlýklý bir iletiþim kurmalarý ve mesleki yeterlilik kazanmalarý konusunda fayda saðlamak istiyoruz” þeklinde konuþtu.

Kurs hakkýnda bilgi almak ve baþvuru yapmak isteyenler Kariyer Merkezi’nin 0324 404 01 11 numaralý telefonunu arayabilirler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA