AKINTIYA KAPILAN SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKINTIYA KAPILAN SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ


 

Mersin'de dere yatağına saplanan otomobilini, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarmaya çalışırken akıntıya kapılan sürücü ölümden döndü. Yürekleri ağıza getiren o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi'nde bulunan Deliçay nehrini geçerken aracıyla birlikte dere yatağında mahsur kalan sürücü, itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri suya saplanan aracı kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada ekiplere yardımcı olmak için aracın ön tarafından bulunan sürücü, suya düştü. Sudan çıkmaya çabalayan adam daha sonra akıntıyla birlikte su borularının içerisine sürüklendi. Suyun basıncı ile borularda sıkışarak boğulma tehlikesi atlatan talihsiz adam, bir süre sürüklendikten sonra sığ bölgede karaya çıkarak kurtuldu. Aracın ise itfaiye ekiplerince çekilerek kurtarıldığı öğrenildi.

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Öte yandan yüreklerin ağıza geldiği o anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, dere yatağına saplanan aracın kurtarılması sırasında akıntıya kapılan sürücünün, su borularının içerisinden geçerek sürüklendiği anlara ilişkin görüntüler yer aldı.(iha)



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA