SÜPER AMATÖRDE PERDE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER AMATÖRDE PERDE AÇILDI


 

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatörde ikinci yarı perdesi açıldı. A grubunda lider değişirken B grubunda Mersin Camspor haftayı BAY geçmesine rağmen liderlik koltuğunu korudu. A grubunda Gülnar Belediyespor ligden çekildiği için lige veda eden ilk takım olmuştu. B grubunda ise Tarsusspor ile Karacailyas Veteranlar lige tutunmak için kıyasıya mücadele ediyor.

 

LİDER DEĞİŞTİ

Averaj ile lider Homurlu 1951 Spor’un hemen gerisinde ikinci yarıya giren Anamur Belediyespor ikinci yarının ilk maçını kazanarak Liderlik koltuğuna oturdu. Toroslar Belediyespor’a konuk olan Anamur temsilcisi çekişmeli geçen maçın sonunda Anamur Belediyespor karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirveye yerleşti.

Anamur Belediyespor ikinci yarının 2’nci maçında Tarsus Belediyespor ile karşılaşacak. Anamur ekibi topladığı 28 puan ile 1’nci sırada bulunuyor.

 

HOMURLU İLK DEFA KAYBETTİ

İkinci yarıya lider giren Homurlu 1951 Spor 2022’de oynadığı ilk maçı kaybederek hem liderlikten oldu hem de namağlup ünvanından oldu. Akdeniz Belediyespor ile kıran kırana oynanan maç sonunda 2-0 kaybeden Homurlu liderlikten oldu. Kısıtlı kadrosu ve bütçesi ile büyük başarıya imza atan Kırmızı Siyahlı takım aldığı tek mağlubiyet ile liderlikten oldu.

Homurlu 1951 hafta sonunu BAY geçeceği için dinlenecek. Lider Homurlu 1951 Spor’u yenerek liderlik koltuğundan indiren Akdeniz Belediyespor zirveye 1 adım daha yaklaşarak umut tazeledi. Mavi Beyazlı ekibin olmak yada olmamak maçı ise hafta sonu oynayacağı lider Anamur Belediyespor maçında belli olacak. Anamur Belediyespor Akdeniz Belediyespor karşılaşması hafta sonu oynanacak.

 

B GRUBUNDA DEĞİŞİM YOK

B grubunda lider Mersin Camspor’un BAY geçtiği haftada en yakın takipçisi Akdenizgücü’nün maçını kazanmasına rağmen Camspor liderliğini korudu. Haftayı BAY geçen Mavi Beyazlı ekip hafta sonu Arpaçsakarlarspor ile oynayacak. Liderin yakın takipçisi Akdenizgücü ise ligde kalma mücadelesi veren Karacailyas Veteranlar’ı 3-1 geçerek zirve yarışını sürdürdü.

İyi bir maç çıkaran Akdenizgücü lider Camspor’un 3 puan gerisinde bulunuyor. Akdenizgücü hafta sonu ligin iyi ekiplerinden K. Milliyespor iel oynayacak.

SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR

B grubunun sessiz takımı Çukurova Birlik FK sessiz sedasız geliyor. Arka aldıkları galibiyetlerle play-off potasına giren Çukurova Birlik ikinci yarının ilk maçını kazanarak seriye devam etti. Deplasmanda Tarsusspor’u 4-0 yenen Çukurova puanını 22 yaptı. Çukurova Birlik FK hafta sonunu BAY geçecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA