“ERDEMLİ’DE MİLYONFEST İSTEMİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ERDEMLİ’DE MİLYONFEST İSTEMİYORUZ”


 

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri Milyonfest organizasyonunun halkın manevi değerlerine zarar verdiği gerekçesiyle iptal edilmesini istedi.

Haber Merkezi

 

Erdemli Sivil Toplum Kuruluşları platformu tarafından her yaz Kocahasanlı sahilinde yapılan milyonfest etkinliğinin iptal edilmesi için basın açıklaması yapıldı. Erdemli Merkezi Camii Bahçesi’nde yapılan basın açıklamasını platform adına Ramazan Uluganlıgil okudu. Platformlarının Erdemli’nin manevi hayatını güçlendirmek ve ahlaki değerlere zarar verecek, topluma olumsuz örnek oluşturan oluşumlara mani olmak üzere kurulmuş bir güç birliği platformu olduğunu ifade eden Uluganlıgil,

“Platform olarak, yaz aylarında ilçemiz sınırlarında düzenlenen milyonfest adı altında yapılan organizasyonun, halkımızın manevi hayatına zarar verdiği için iptalini talep etmekteyiz” dedi.

“Bu organizasyonlarda,  gerek organizasyon alanında gerekse sosyal alanlarda, mabetlerimiz ve mezarlıklarımızda; örf ve adetlerimizle bağdaşmayan, sosyal dokumuza ve aile yapımıza zarar veren gayri ahlaki davranışlar sergilenmektedir” diye Uluganlıgil, “İştirakçilerin, hiçbir ahlaki sınır tanımayan davranışlar sergilemesinden, Erdemli kamuoyunda büyük bir rahatsızlık ve huzursuzluk oluşmuş bulunmaktadır. Oluşan bu  huzursuzluğun toplumda büyük bir tepki ve infial oluşturduğu aşikardır. Erdemli sivil toplum kuruluşları platformu olarak, halkımızda oluşan bu rahatsızlığın dikkate alınarak; yetkililer tarafından ilçemiz sınırları içerisinde düzenlenen milyonfest  organizasyonunun iptalini istemekteyiz. Konuyla ilgili olarak ziyaret edilen tüm meslek odalarına, siyasi parti ilçe başkanlıklarına ve Erdemli belediyesine verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA