VEYSEL SARI GÜVEN TAZELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VEYSEL SARI GÜVEN TAZELEDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda 806 oy alan Veysel Sarı ve ekibi bir hizmet dönemi için daha vize aldı.

 

Manolya Düğün Salonu’nda yapılan genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı, Talat Dinçer, TESKOMB Adana 1. Bölge Birlik Başkanı Muhamet Yalçın, TŞOF Federasyonu hukuk baş müşaviri Hüseyin Cahit Yıldırım Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan ve Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz’ün yanı sıra çok sayıda oda başkanı ve oda üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını TŞOF Federasyonu hukuk baş müşaviri Hüseyin Cahit Yıldırım’ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu ile gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçenin okunup, oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

Veysel Sarı, Hüseyin Sezgin ve  Mehmet Oymak’ın başkanlık için yarıştığı genel kurulda ipi göğüsleyen taraf Sarı ve ekibi oldu. Kullanılan 1117 oydan 806 oyu hanesine yazdıran Veysel Sarı yeniden odanın başkanlığına seçilirken, Yusuf Yazıcı, Halit Şimşek, Erkan Kaya, İsmail Alsat, Şirin Güler, Salman Yuca, Halil Ummak, Hasan Küçüktunç, Rifat Özkür, Süleyman Koç yönetim kuruluna, Hanifi Cihan, Orhan Alkoyun, Erdal Arslan Denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA