LİDER DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER DEĞİŞTİ


 

Süper Amatör ligde Toroslar Belediyespor’u 2-1 yenen Anamur Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu.

Ali Şanlı

Süper Amatör kaldığı yerden devam ediyor. A grubunda Anamur Belediyespor ve Homurlu ekipleri ikinci yarıda ilk maçlarına çıktı. Anamur Belediyespor Mersin’de Toroslar Belediyespor ile karşılaştı. Rahat bir maç çıkaran Anamur Belediyespor son  dakika gol yemesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazandı. Güçlü bir kadroya sahip olan Anamur ekibi aldığı bu galibiyet ile liderlik koltuğuna oturdu.

Akdeniz Belediyespor karşılaşmasına lider olarak çıkan Homurlu 1951 Spor kıran kırana geçen karşılaşmanın ardından 2-0 kaybederek liderlik koltuğundan da oldu. Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanan karşılaşmada ev sahibi Akdeniz Belediyespor 1 penaltı kaçırmasına rağmen karşılaşmayı 2-0 kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

Ligde ilk mağlubiyetini alan Homurlu 1951 Spor mağlup olmasına rağmen ligde 2’nci sırada yer aldı. 10 karşılaşmada 25 puan toplayan Homurlu haftaya 2’nci sırada girdi. İkinci yarıya kötü giriş yapan Kırmızı Siyahlı ekip haftaya BAY geçeceği için lider Anamur ile puan farkı oluşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA