BAŞKAN YILMAZ’IN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YILMAZ’IN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Halkın sesini tarafsızca duyuran tüm basın mensuplarımıza emekleri için teşekkür ederiz” diyen Başkan Yılmaz; “10 Ocak, değerli gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Doğru ve objektif bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artmış olması, basının sorumluluğunu da artırmıştır. Basın mensuplarımız; ülkemizin, ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Yılmaz; “Kentimizin kalkınması ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz Mersinimizin değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA