BAÞKAN ÖZYÝÐÝT, 10 OCAK ÇALIÞAN GAZETECÝLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAÞKAN ÖZYÝÐÝT, 10 OCAK ÇALIÞAN GAZETECÝLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü’nü yayýmladýðý mesajla kutladý.

Mesajýnda siyasi ve ekonomik baskýlarla mücadele eden basýn emekçilerine tüm yurttaþlarýn destek vermesi gerektiðine dikkat çeken Baþkan Abdullah Özyiðit, þu ifadeleri kullandý:

“Doðru ve tarafsýz bilgi ile kamuoyunu aydýnlatma sorumluluðunu üstlenen tüm basýn emekçilerinin 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Koþullar ne olursa olsun halký bilgilendiren ve halk adýna görev yapan basýn emekçileri maalesef günümüzde çok ciddi siyasi ve ekonomik baskýlarla mücadele etmek zorunda kalmaktadýrlar. Yurttaþlar olarak basýn emekçilerinin bu mücadelesine destek vermeli ve onlara yalnýz olmadýklarýný her fýrsatta göstermeliyiz.  Çünkü güçlü basýn, yaþamýmýzý þekillendiren demokrasiye, hak, hukuk ve adalete her zaman büyük katký sunmaktadýrlar. Unutulmamalýdýr ki basýnýn özgürlüðü hukukun ve demokrasinin de güvencesidir.

Hak arayýþýmýzda yanýmýzda olan, ezilenlerin ve ötekileþtirilenlerin sesi tüm basýn emekçilerinin özgür bir þekilde mesleklerini yapabilecekleri bir gelecek umuduyla, 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA