MERSÝN LOKANTACILAR ODASI’NDA ÜMÝT ÖZKAN GÜVEN TAZELEDÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSÝN LOKANTACILAR ODASI’NDA ÜMÝT ÖZKAN GÜVEN TAZELEDÝ


 

Haber Merkezi

Mersin Lokantacýlar, Kebapçýlar, Kafetaryacýlar ve Pastacýlar Esnaf ve Sanatkarlar Odasý’nýn yapýlan olaðan genel kurul toplantýsýnda, Ümit Özkan ve ekibi güven tazeleyerek bir hizmet dönemi için daha vize aldý.

Büyükþehir Kongre Merkezi’nde yapýlan genel kurula Mersin Milletvekili Hacý Özkan, Ticaret il Müdürü Hacý Akif Yýldýz, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Baþkaný Talat Dinçer, Madeni Sanatkarlar Odasý Baþkaný Sabit Yelkovan, Mersin Berberler ve Kuaförler Odasý Baþkaný Doðan Gündüz, Mersin Kunduracýlar Odasý Baþkaný Fatih Özcan, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odasý Baþkaný Mustafa Köç, Mersin Minibüsçüler Esnaf Odasý  Baþkaný Abdulaziz Biricik, Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odasý Baþkaný Halil Metik, Kahveciler Odasý Baþkaný Nihat Dagdelen, Bakkallar Odasý Baþkaný Eþref Tombak, Kasaplar Odasý Baþkaný Erdal Pekmez, Mersin Umum Servisçiler Odasý Baþkaný Zafer Çekmez, Tarsus Tenekeciler Odasý  Baþkaný Mustafa Güçyetmez, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odasý Baþkaný Hüseyin Özkýr, siyasi parti baþkanlarý ile oda üyeleri katýlým gösterdi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Baþkaný Talat Dinçer’in Divan Baþkanlýðýna, divan üyeliklerine ise Aziz Biricik, Doðan Gündüz, Nihat Daðdelen ve Murat Yusufoðlu’nun getirildiði genel kurul saygý duruþu ve istiklal marþý ile baþladý. Geçmiþ dönem çalýþma, hesap ve denetim kurulu ile gelecek dönem çalýþma raporu ve tahmini bütçenin okunup, oy birliðiyle kabul edildiði genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde  Ümit Özkan Baþkanlýðýndaki Mersin Lokantacýlar, Kebapçýlar, Kafetaryacýlar ve Pastacýlar Esnaf Sanatkarlar Odasý’nýn yönetim kurulunu Salih Yiðit, Abdulbaki Çolak, Ali Ertaþ, Adem Genç, Tahsin Adak, Mustafa Öder, Fethi Özdemir ve Ramazan Çaloðlu oluþtururken, Mesut Eley, Emre Ocak ve Mahmut Yaman Denetim kuruluna getirilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA