İÇEL SAHAYA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL SAHAYA İNDİ


 

ALİ ŞANLI

 

İçel İdman Yurdu 2’nci yarı hazırlılarını Mersin’de sürdürüyor. Günde çift idmanla kondisyon depolayan Kırmızı Lacivertli ekip ikinci yarıya hazır girmek istiyor. Kondisyon hazırlıklarını tamamlayan İçel İdman Yurdu hazırlık maçlarına geçti. Mersin Stadyumunda İskenderunspor’u ağırlayan İçel İdman Yurdu lig ayarında kıran kırana maç yaptı.

30’ar dakikadan 3 devreli oynanan maçta güçlü rakibi karşısında ilk yarı üstün bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip  ilk 30 dakikayı 1-0 önde kapattı. 2’nci 30 dakikada daha çok genç oyunculara forma veren İçel İdman Yurdu maçta 2-0 öne geçti. Oyunun son bölümünde kalesinde 1 gol görmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Devre arası yapılan transferlerden hiçbir oyuncu forma giymezken genç oyunculara daha çok forma şansı verildi. İçel İdman Yurdu bu karşılaşmanın rövanşını hafta sonu İskenderun’da oynanacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA