MDOB 2022’YE PRÖMİYER İLE GİRİŞ YAPACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB 2022’YE PRÖMİYER İLE GİRİŞ YAPACAK


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) 2022 yılına müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dehası W.A. Mozart’ın “Don Gıovannı” operasının prömiyeri ile giriş yapacak.

Rejisörlüğünü Kenan Korbek, Orkestra Şefliğini İbrahim Yazıcı, Koro Şefliğini Anıl Aydın’ın üstlendiği eserin anlatıcısı Nihan Çetin Aydın olacak. Cengiz Sayın, Ragıp Ufuk Kasar, Serkan Sevinç, Avşin Dilara Kaymak, Burcu Sayın,Mehmet Alp Özkazanç, Ayşegül Devrim Dinçer, Talat Tolga Erden, Levent Yetkin, Hasan Berk ve Andrei Yevtushenko’nun solist olarak görev aldığı eser 18. Yüzyılda İspanya’nın Sevil Kentindeki arsız bir kadın budalasının maceralarını anlatıyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile korosunun katılımıyla Rejili Konser Formatında sunulacak eser 8 Ocak Cumartesi saat 20:00’da Opera sahnesinde gerçekleşecek. Temsilin biletleri opera gişelerinden ve biletinial.com adresinden temin edilebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA