BAŞKAN TARHAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TARHAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ


 

Haber Merkezi

 

3 gün 3 gece süren kutlamalarla yeni yıla tüm Mezitlililerle birlikte giren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2022’de de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Tarhan, Atatürk Mahallesinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

GMK Bulvarı etrafında bulunan işyerlerine giderek esnaf ve vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmeler de yaptı.

Mezitli Belediyesinin yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, ekonomide yaşanan dalgalanmaların yarattığı sorunlarla mücadele ettiklerini dile getirdi. Piyasalarda yaşanan belirsizlikler ve enflasyondaki artış oranları özellikle küçük esnafı etkiledi, dar gelirli vatandaşların refah düzeyini düşürdü. Esnaf ve vatandaşlar, bu süreçte kendilerinin yükünü hafifletecek sosyal projelerin üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Pandemi ve ekonomik belirsizlik sürecinde özellikle vatandaşların ve küçük esnafın büyük darbe aldığına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Zor günler yaşayan vatandaşlarımızın yanında olarak sohbet etmek istedik. En azından belediyemizin kaynaklarıyla yapabileceklerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Belediyemizin görev, sorumluluk ve yetki alanına giren sorunların çözümü için sohbet ettik. Aktarılan konularla ilgili birim müdürlerimizle görüşerek çözümünü sağladık.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA