“KAÇ KİŞİYİZ VALİ BEY!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAÇ KİŞİYİZ VALİ BEY!”


 

CHP’li Milletvekili Ali Mahir Başarır: “Bu sefer sayabildin mi? Kaç kişiyiz vali bey!”

HEDİYE EROĞLU

 

CHP’nin 4 Aralık 2021’de Mersin'de düzenlediği 'Milletin Sesi' mitingine kaç kişinin katıldığına ilişkin yaşanan polemik yeni bir boyut kazandı.

Mersin Valiliği, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması talep edilen mitinge burası için izin vermedi. Daha sonra miting Millet Bahçesi yanındaki alanda düzenlendi. Daha sonra ise katılım polemiği yaşandı. Mersin Valiliği 21 bin 500 kişinin toplandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting için 'Sayılar elimizde bir Siirt'e bakın bir de Mersin'e' demiş CHP lideri de 'Sayıları TÜİK'ten mi aldın?' cevabı verdi.

Ancak bu rakamlara CHP’den tepki geldi. CHP alanda 120 binden fazla katılım olduğunu savundu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “CHP metrekare bazlı hesaplama yaptı. Katılım sayısı 100 binin üzerindedir” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Tamam ağlama, Mersin mitinginde sadece 4 kişi vardı. Ağaçtan izleyen:)) Görmeliydiniz nasıl güzeller, eski toprağın enerjisini metrelerce uzaktan hissettim" ifadelerini kullandı.

 

“BU SEFER SAYABİLDİN Mİ? KAÇ KİŞİYİZ VALİ BEY!”

Son olarak önceki gün miting için izin verilmeyen Cumhuriyet Meydanı’nda CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin Metro Projesi için Temel Atma Töreni düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile düzenlene törene miting gibi katılım yoğun oldu.

Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı miting sonrası sosyal medya platformu Twitter’dan bir paylaşım yapan CHP’li Ali Mahir Başarır, “Bu sefer sayabildin mi? Kaç kişiyiz vali bey!” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA