DENETÇİ MERSİN’DEN AKP ADAYI ÇIKTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DENETÇİ MERSİN’DEN AKP ADAYI ÇIKTI!


 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni denetlemek için gönderilen müfettiş Arif Yıldırım Mersin’den AKP milletvekili adayı çıktı. Sosyal medya paylaşım platformlarında Yıldırım’ın AKP adayı çıkması, “Şaşırdık mı?” yorumlarına neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik “Terörle iltisaklı personel çalıştırıldığı” iddiasıyla başlattığı özel teftişin ardından 4 müfettiş gönderdi. Müfettişlerden birinin 2015 seçimlerinde AKP’nin Mersin'den milletvekili adayı olan Arif Yıldırım olduğu ortaya çıktı.

Arif Yıldırım, AKP’nin Mersin listesine 6’ncı sırada girmişti. Arif Yıldırım, daha önce de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu incelemişti. Ekrem İmamoğlu’nun 31 Mart seçimlerinde kazandığı İBB Başkanlığı'nın, Yüksek Seçim Kurulu tarafından, 6 Mayıs 2019 günü iptal edilmesinin ardından İçişleri Bakanlığı, bir müfettiş ve 20 civarında araştırmacıyı Beylikdüzü Belediyesi’ne göndermişti. O dönem de ekibin başında Arif Yıldırım yer almıştı.

Sosyal medya paylaşım platformlarında Yıldırım’ın AKP adayı çıkması, “Şaşırdık mı?” yorumlarına neden oldu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA