“HARAMİ DÜZEN HELAL OYLARLA DEĞİŞECEK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HARAMİ DÜZEN HELAL OYLARLA DEĞİŞECEK”


 

Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutlayan Mersin’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak metronun temel atma törenine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu harami düzeni helal oylarınızla sandıkta demokrasiyle ataya göndermek için derhal, seçim hemen seçim diyoruz” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Kardeşliğin barışın şehri olarak tanımladığı Mersin’de, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin metro projesinin temel atma törenine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık ile buluştu.

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutlayan Mersin’i kutlayan Akşener, “Sizlerle beraber olmak, aranızda bulunmak, kadınlı erkekli, genci, yaş almış insanlarından oluşan böyle bir kalabalığın karşısında olmak, sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile burada olmak inanılmaz bir heyecan, büyük bir onur” dedi.

 

AKŞENER GÖRDÜ VE AFFETMEDİ!

Geçtiğimiz aylarda aynı alanda toplu açılış töreni düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a gönderme yapmayı da ihmal etmeyen Akşener, “Bu kalabalığı daha evvel toplayamayanlar vardı burada ne olacak şimdi? Eyvah eyvah yandım bundan sonrasında. Hakkınızı helal edin. Bu saatte bambaşka işler yapabilirdiniz ama buradasınız. Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 

“TÜRKİYE AĞLIYOR, KAHROLAN BİR TÜRKİYE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Daha sonra zamlar üzerinden iktidarı eleştiren Meral Akşener, “Bugün hem memur hem de yılbaşının hemen sonrasında gelen malum zamlarla karşı karşıyasınız. Ben tam 24 aydır il il, ilçe ilçe esnaf geziyorum. 81 ilin 79’unu tamamladım. Türkiye ağlıyor. Esnafıyla, işsiz genciyle, çiftçisiyle, besicisiyle, atanamayan öğretmeniyle, 3600 ek gösterge sözü verilip yerine getirilmemiş memuru ve kendi çocuğu işsizken 5 maaş alan danışmanları duyarak kahrolan bir Türkiye ile karşı karşıyayız.

Yok yok biz yuhalamıyoruz. Allah’ın izniyle biz iktidara geleceğiz, 13. cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı olacak. Bu kul hakkını yemeyeceğiz. Yiyenlerinde kursağında kalmasını sağlayacağız.

Öyle bir Türkiye’deyiz ki ben 2017’de Mersin’e geldim referandum için çalışım. O zaman partimiz yoktu, anlattık. Mersinli dinledi gereğini yaptı ama sonuç itibariyle uçacağız, kaçacağız, aşacağız’ denilen malum tek adam sistemi, partili cumhurbaşkanlığı sistemi kabul edildi. 2017’den 2022’ye kadar gelirlerimiz azaldı. İşsizlik çoğaldı. Liyakatsizlik, kayırmacılık dibine vurdu. Çiftçi mazot parasından mağdur. Çiftçi gübre atamadı bu sene. Ekmeğimizi de hayatımızı da çaldılar. 

Şimdi öyle bir sistemle yönetiliyoruz ki bakanlar emir eri, müsteşarlık kavramı gitti. Bu ülkenin, devletin hafızası gitti. Beka diyorlar bu ülkenin hafızasını götürdünüz bundan büyük beka sorunu mu olur? en Büyük beka sorunu sizsiniz. Bugün eğer gencecik çocuklar gece oturup gündüz uyuyor babasından harçlık almamak için onun gözüne görünmüyorsa bu tek adam rejiminin sonucudur. 5 maaş alan danışmanlar utanmadan 6’ıncıyı istiyorsa bu tek adam isteminin sonucudur. Kayırma, liyakatsizlik, yandaş kayırma ortadaysa, senin çoğun mülakatta 86 ile elenirken 50 puan alan mülakatı geçip atanıyorsa bu ülkede çok büyük bir sorun var demektir. Bu sorunun sorumlusu, bu tek adam sistemini çok isteyen sayın Erdoğan ve bu ucube sistemdir” diye konuştu.

 

“BU HARAMİ BİRLİKTE YIKACAĞIZ”

Milletin sesi olmak üzere gezdiği 24 ay sonunda belediyeler eliyle şehirlerde ilçelerde zenginler ve fakirler oluştuğunu gördüğünü de dile getiren Akşener, “AK Partili belediyelerin ortaya koyduğu küçük ilçelerdeki zengin takımı ve bir de fukaralar var. Zenginler Ak Partili fukaralar her partili olmuş. İşte bu harami birlikte yıkacağız biz. Nasıl yıkayacağız? Sizin yani milletimizin yani sizin seçmen velinimettir düsturunu el ele ortaya koyarak yıkacağız. Eğer rektörlerin, kaymakamların, ilçe veya il veya büyükşehir belediye başkanlıklarının, valiliklerin özel kalemlerinden girip ağanın oğlu, dayısı olan oradan geçiyor sonra en yüksek ballı maaşlarla devlet memuru olurken senin oğlun kızın eleniyorsa bu ülkede çok önemli bin problem var demettir. Haksızlık, israf, yolsuzluk problemi var demektir. Bunun sorumlusu da bu ucube sistemdir.

 

“SAYIN ERDOĞAN DERHAL SEÇİMİ GETİR VE SANDIĞA TESLİM OL”

Şimdi ben buradan sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Burada bir miting yaptın gördük hep birlikte sonra sayın Kılıçdaroğlu’un mitingine izin vermediniz. Bugün burada bu açılış için Mersinlinin teveccühü var. Diyor ki Mersinli, ‘sayın Erdoğan derhal seçimi getir ve sandığa teslim ol’ diyor. Mersinli burada sayın Erdoğan ve bir mesaj veriyor. Sadece bu meydana da değil, etrafta da insanlar var.

Millet ile ters düşe düşe millet ile bilek güreşi yapa yapa bir iktidar olmamıştır. Tencerenin devirmediği bir iktidar da olmamıştır. Kadınların tencere kaynatma problemi var. Kendileri çok tok olduğu için 2 domates al diyorlar. Size 2 domates, yarım simit ye diyenler kendileri ne yiyor siz söyleyin. Buna son vermek için bu harami düzeni helal oylarınızla sandıkta demokrasiyle ataya göndermek için derhal, seçim hemen seçim diyoruz” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA