MERSİN’İ SEVİYORUM ÇÜNKÜ… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İ SEVİYORUM ÇÜNKÜ…


 

Mersin’in kurtuluşunun 100. yılını kutladığı 3 Ocak coşkusu sosyal medya taştı. Twitter’da ‘Mersin’i Seviyorum Çünkü’ hashtagi (başlığıyla) ile başlatılan kampanyaya ilgi yoğun oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’ncü yıldönümünü kentte resmi törenlerin yanı sıra çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar sosyal medyaya da yansıdı. Özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘Mersin’i Seviyorum Çünkü’ hashtagi ile başlatılan kampanyaya ilgi yoğun oldu. Çok sayıda Mersinli, kente sevgisini ve özlemini yayınladığı fotoğraf, video ve mesajlarla anlatmaya çalıştı. Özellikle gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Mersin’in kurtuluşunda rol alan gazi ve şehitler unutulmazken, eski Mersin fotoğrafları da öne çıkan paylaşımlar oldu.

Gurbetteki Mersinliler’in özlem içeren mesajları öne çıkarken renkli paylaşımlara yurtiçi ve yurtdışından ilgi yoğun oldu. Mersin’e dair çeşitli paylaşımlar yapanlar özellikle kentin simgesi haline gelen tantuni ve cezeryeye gönderme yaparken, tarihi, doğası ile de Mersin’in güzellikleri Twitter kullanıcılarının büyük beğenisini çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA