“GENEL BAŞKANIMIZA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GENEL BAŞKANIMIZA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”


 

Kenti sık sık ziyaret ederek, Mersinlinin sorunlarını dinleyip, çözüm üreten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Metro açılışı için gelmesi beklenen genel başkanına teşekkür ederek, “Genel Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Güzel bir Türkiye için yan yana, omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü olan 3 Ocak’ta, Mersin Metrosu’nun temelini atmak için kente gelmesi beklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bu tarihi günde kenti yalnız bırakmadığı için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’ten teşekkür geldi.

Cumhuriyetin yüzüncü yılına doğru ilerlerken, Mersin’in kurtuluşunun yüzüncü yılının kutlandığı bu önemli günde kent için çok ihtiyaç duyulan Mersin Metrosu’nun da artık hayal olmaktan çıktığını söyleyen Özyiğit, metronun yapımı için kararlılıkla çalışan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olmak üzere emeği geçen herkese tüm hemşehrilerim adına şükranlarını sundu.

 

“ÜLKEMİZ, KILIÇDAROĞLU’NUN LİDERLİĞİNDE ÖZLEMİNİ DUYDUĞUMUZ KONUMA GELECEK”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusal bağımsızlığı kazanan, Cumhuriyeti kuran ve ulusal birliği sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin, geçmişte olduğu gibi ülkemizin ikinci yüzyılında da halkının refahı için gereken her şeyi yapacağını vurgulayan Başkan Özyiğit, “Partimizin iktidarında ve Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti son yıllarda özlemini duyduğumuz kişi hak ve özgürlüklerine saygı gösteren, zenginlikleri halk arasında eşit paylaşan, toplumsal birliği ve huzuru sağlayan kutsal konumuna geri dönecektir. Cumhuriyet Halk Partisi bunu başaracak ve bizler var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 ‘Ahdim var bu memlekete barışı, huzuru, sevgiyi getireceğim. Ahdim var ve söz veriyorum; bu memlekete demokrasiyi ve adaleti getireceğim’ diyen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Aralık’taki Milletin Sesi Mitingi’nde binlerce Mersinlinin huzurunda bu sözleri vermişti. Genel Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Güzel bir Türkiye için yan yana, omuz omuza mücadele edeceğiz.

 

“SIK SIK ZİYARET EDİYOR, SORUNLARI DİNLEYİP, ÇÖZÜM ÜRETİYOR”

Mersin’i sık sık ziyaret eden, Mersinlinin sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten Genel Başkanımızın bu önemli günde de Mersin halkıyla birlikte olması bizleri çok mutlu etti. Çünkü bugün Mersin için gerçekten de tarihi bir adım atılacak. Mersin turizm, sanayi, tarım ve lojistik kenti olarak farklı alanlarda ülkemiz için çok önemli roller üstleniyor. Dolayısıyla Mersin’in hızla büyümesi ve gelişmesi özellikle kent içi ulaşım talebinde de yüksek bir artışa neden olmuştur. Ancak bu talebe cevap verebilecek düzeyde ulaşım altyapısının tesis edilememiş olması ulaşım sorununu da beraberinde getirmiştir. İşte bu noktada modern toplu ulaşım araçlarından olan metro ekonomik, çevresel ve sosyal anlamda Mersin’e çok fayda sağlayacak ve ulaşım sorununun çözümüne büyük katkı sunacaktır. Bu da kentimizi daha yaşanılabilir kılacak.

Mersin’imizin kurtuluşunun yüzüncü yılında kentimize gelerek, Mersin Metrosu’nun temelini atan ve kentimizin ekonomik gelişmesine ve sosyal kalkınmasına destek olan Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Yenişehirli hemşehrilerim ve Mersinliler adına teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’ncü yıldönümünü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA