90’LAR NOSTALJİ KONSERİ’NE BÜYÜK İLGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

90’LAR NOSTALJİ KONSERİ’NE BÜYÜK İLGİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen konserde nostalji rüzgarı esti. Erdemli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘90’lar Gibi Giy 90’lar Gibi Hisset’ konseptiyle ‘2021’e Veda 90’lar Türkçe Pop Konseri’ düzenledi.

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen müzik dinletisinde 90’lar pop müziği rüzgârı esti. Belediye Kent Orkestrası, 90’lı yılların gönüllerde iz bırakan şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel 90’lar şarkısı hep bir ağızdan seslendirildi.

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği 90’lar Konseri, o dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı.

 

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT

Konserde salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ise sanatçıların performansına tam not verdi. Şarkılara eşlik eden izleyicilerin gecede yüzleri gülüyordu. Erdemli Belediyesi’nin böyle bir konser düzenlediği için memnun olduğunu ifade eden Bilal Türk ”Bu akşam 90’lar Türkçe Pop konseptiyle yapılan bu konser oldukça eğlenceliydi. Çok güzel bir bir buçuk, iki saat geçirdik. Zaten çok sevdiğim bir tarz, çok sevip dinlediğim bir müzik türü diyebilirim. Bu yüzden de Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu kent orkestrasıyla buluşturduğu için. Umarım devamı gelir, biz sürekli katılmayı isteriz. Böyle güzel organizasyonları sunduğu için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi’nin kültür sanat alanında yapmış olduğu etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA