ACİL DOKTORU, COVİD’İ YENDİ KANSERİ YENEMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ACİL DOKTORU, COVİD’İ YENDİ KANSERİ YENEMEDİ


 

Mersin’de özel bir hastanede acil servis doktoru olarak çalışan Serdar Üskülütaş kanser tedavisi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Hediye Eroğlu

 

Mezitli İlçesi’ndeki Özel City Hospital Hastanesi’nde acil servis doktoru olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası 51 yaşındaki Serdar Üskülütaş, kanser hastalığı nedeniyle bir süre önce Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, Dr. Üskülütaş’ın 7-8 ay önce önce ağır bir Covid geçirdiğini söyledi. Meslektaşlarının Covid’e bağlı olarak akciğerlerinde biraz sıkıntı  kaldığını anlatan Antmen, “Yaklaşık 2 aydır Şehir Hastanesi’nin bazen yoğun bakım bazen servisinde kanser tedavisi görüyordu. Kanser ilaçlarından bir tanesi de biraz yan etki yapınca Covid’in akciğere bıraktığı hasarıda çözemeyince bu şekilde sonlandı” dedi.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden City Hospital Hastanesinin sevilen doktoru Serdar Üskülütaş, hastane önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Hastane önünde düzenlenen törene Mersin Tabipler Odası Başkanı Mehmet Antmen, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, City Hospital çalışanları, Üskülütaş’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Düzenlenen törenin doktor Üskülütaş, ardından Çiftlikköy  Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA