ANESTEZİ VE YOĞUN BAKIM UZMANLARI DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANESTEZİ VE YOĞUN BAKIM UZMANLARI DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI


 

MEÜ’de, 225 uzman ve araştırma görevlisinin katılımıyla “Yoğun Bakımda Resüsitasyon ve Resüsitasyon Sonrası Bakım Toplantısı” gerçekleştirildi

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD ev sahipliğinde, Türk Yoğun Bakım Derneği (TYBD) “Resüsitasyon” ve “Resüsitasyon Sonrası Bakım” çalışma gruplarının ve Resüsitasyon Derneği katkılarıyla “Yoğun Bakımda Resüsitasyon ve Resüsitasyon Sonrası Bakım” konulu bölge toplantısı gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, Üniversite Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğrencilerinden Alperen Arda Şişman ve Aylin Çelik’in müzik dinletisi ve Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurcan Doruk ile TYBD Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkıran’ın açış konuşmaları ile başladı.

Toplantıya, Prof. Dr. Oktay Demirkıran (İstanbul Cerrahpaşa Üni.), Prof. Dr. Nurcan Doruk (Resüsitasyon Çalışma Grubu Başkanı), Prof. Dr. Ali Aydın Altunkan (Mersin Üni. Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı), Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı (Gaziantep Üniversitesi Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı), Prof. Dr. Handan Birbiçer (Resüsitasyon Sonrası Bakım Çalışma Grubu Başkanı), Prof. Dr. Gönül Tezcan Keleş (Resüsitasyon Sonrası Çalışma Grubu), Prof. Dr. Şule Akın (Resüsitasyon Dernek Başkanı) Prof. Dr. Hafize Öksüz (TARD Çukurova Şube Başkanı) oturum başkanı olarak katkıda bulundu.

Toplantıda, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Karabacak (Isparta Süleyman Demirel Üni.), Dr. Öğr. Üyesi Aslınur Sagün (Mersin Üni.) , Uzman Dr. Ahmet Sari (İstanbul Haydarpaşa Numune Eğtim ve Araştırma Hastanesi), Dr. Öğr. Üyesi Senem Urfalı (Antakya Mustafa Kemal Üni.), Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Gişi (Maraş Sütçü İmam Üni.), Doç. Dr. Ebru Biricik (Çukurova Üni.), Doç. Dr. Sibel Özcan (Elazığ Üni.), Uzman Dr. Berna Uyan (Gaziantep Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi), Doç. Dr. Mahmut Karahan (Urfa Harran Üni.), Doç. Dr. Pelin Karaaslan (İstanbul Medipol Üni.) ise konuşmacı olarak yer aldı.

Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıya, bölge üniversitelerinden ve şehir hastanelerinden yüz yüze ve çevrim içi olarak toplam 225 uzman ve araştırma görevlisi katıldı. Toplantıdaki eğitim ile birlikte, genç hekimler ile Anestezi ve Yoğun Bakım uzmanlarına bilgilerini gözden geçirme, güncelleme ve deneyimlerini paylaşma imkanı sunulmuş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA