MERSİN’DE YILBAŞI ÖNCESİ SAHTE İÇKİ DENETİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE YILBAŞI ÖNCESİ SAHTE İÇKİ DENETİMİ


 

Mersin polisi, yılbaşı öncesi sahte içkiye yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Çok sayıda ekiple kent genelindeki tüm büfelerin denetimini sürdüren ekipler, oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi sahte içkiye yönelik denetimlerini arttı. Her gün Vergi Dairesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileriyle birlikte kentte bulunan büfelerde denetim yapan ekipler, sahte içki olup, olmadığını kontrol ediyor. Şimdiye kadar 400'ün üzerinde büfede denetim yapan ekipler, içki şişelerindeki bandrolleri tek tek okutarak, sahte olup olmadığını kontrol ediyor. Büfelerin evraklarını da kontrol eden ekipler, sahte ve kaçak içki satmamaları yönünde büfe sahiplerini uyarıyor.

Yetkililer, vatandaşları da sahte ve kaçak içki içmemeleri konusunda uyarırken, denetimlerin de aralıksız süreceğini belirtti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA