BAHÇELİEVLER İLKOKULU’NDAN “C VİTAMİNİ ŞENLİĞİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAHÇELİEVLER İLKOKULU’NDAN “C VİTAMİNİ ŞENLİĞİ”


 

Mersin’in Yenişehir ilçesindeki Bahçelievler İlkokulu’nda geleneksel “C Vitamini Şenliği”nin bu yıl 3’üncüsü yapıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Bahçelievler İlkokulu’nda “Geleneksel C Vitamini” şenliğinin ikincisi düzenlendi. Şenlikte öğrencileri sağlıklı beslenmeye teşvik etmek ve sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturmak için öğrencilerle birlikte doğal meyve suyu yapıldı.

Etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, şube müdürleri, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bahçelievler İlkokulu Müdürü Sıtkı Tırak c vitamininin önemini, pandemi sürecindeki katkılarını anlattı. “Akdeniz Bölgesi’nin çocukları olarak çok şanslıyız. Bu anlamda tüm imkanlara sahibiz. Pandemi döneminde sağlıklı yaşamın değerini ve sağlıklı beslenmenin önemini daha iyi bir şekilde anladık. Bunu da bu etkinlik aracılığıyla pekiştirerek çocuklarımıza aşılıyoruz.” diyerek bölgemizin değerini bilmeliyiz ifadelerini kullandı.

Etkinlikte öğrenciler, müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadıklarını söyleyerek çok eğlediklerini ve doyasıya meyve suyu içerek dans ettiklerini ifade etti. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Rehber Öğretmen Hale Taner’in katkılarıyla düzenlenen etkinlik, halk oyunları gösterisi, yarışmalar, portakal sıkma etkinlikleriyle devam etti. Tüm katılımcılar ve öğrenciler portakal suyu içerek müzik eşliğinde eğlenip, sağlıklı bir gün yaşayarak eğlenceli anlar yaşadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA