BÝZ BÝZE MORAL AKÞAMLARI’NDA ÖÐRENCÝLER DOYASIYA EÐLENDÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÝZ BÝZE MORAL AKÞAMLARI’NDA ÖÐRENCÝLER DOYASIYA EÐLENDÝ


 

Haber Merkezi

 

"Biz Bize Moral Akþamlarý" projesi kapsamýnda, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü baðlý Tarsus öðrenci yurtlarýnda düzenlenen etkinlikle öðrenciler doyasýya eðlendi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlýðý tarafýndan Pandemi sürecinde olumsuz etkilenen öðrencilerin moral ve motivasyonlarýný yükseltmek, birbirleri ve idare ile etkin iletiþim kurabilmelerini saðlamak amacýyla hayata geçirilen program kapsamýnda Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü baðlý Tarsus kýz ve erkek öðrenci yurtlarýnda barýnan öðrencilere yönelik canlý müzik eþliðinde, yöresel ikramlar sunularak eðlenceli vakit geçirmeleri saðlandý.

 

Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir ve Tarsus Ýlçe Müdürü Memet Öztürk, yurt müdürleri, yurt personelleri ve öðrencilerin katýldýðý "Biz Bize Moral Akþamlarý" etkinliðinde öðrenciler canlý müzik eþliðinde eðlenceli anlar yaþadý. Tarsus kýz ve erkek öðrenci yurtlarýnda gerçekleþtirilen programda konuþan Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, "Gençlik ve Spor Bakanlýðýmýz tarafýndan Pandemi sürecinde olumsuz etkilenen siz deðerli öðrencilerimizin moral ve motivasyonunuzu arttýrmak amacýyla hayata geçirdiði 'Biz Bize Moral Akþamlarý' etkinlikleri ile siz kýymetli gençlerimize moral vererek derslerinize ve sýnavlarýnýza daha iyi adapte olmanýzý istedik. Bu etkinliklerimizi Ýl müdürlüðümüze baðlý tüm yurtlarýmýzda barýnan öðrencilerimiz için düzenliyoruz. Ýl müdürlüðümüz tarafýndan gerçekleþtirdiðimiz etkinliklerimize katýlan herkese teþekkür eder, öðrencilerimize iyi eðlenceler diliyorum." Ýfadelerini kullandý.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA