TİY DİRİLİŞ PEŞİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY DİRİLİŞ PEŞİNDE!


 

Bucaspor maçı ile çıkış yakalamak istediklerini açıklayan TİY Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “İkinci yarıda da diriliş dönemini yaşayıp üst sıralara çıkacağız ve Play Off’a kalıp oradan şansımızı zorlayarak 1. lige çıkmaya çalışacağız” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. lig beyaz grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç Basınla buluştu. Burhanettin Kocamaz Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalar yaparak soruları yanıtlayan Kılıç, hedeflerini anlattı.

Zor bir süreçte görev üstlendiğini belirten Gürses Kılıç, yeni bir takım kurmanın ve birkaç kez hoca değişikliğinin takım üzerinde olumsuz etki yarattığını belirterek, “İlk yarı bitmeden takımın başına ben geldi. Kulüp başkanımız Şahin Kırbıyık, TİY için büyük fedakarlıklar yaparak görev üstlenmiş ve bana bu kente şampiyonluk sözü verdiğini, bu sözünü gerçekleştirmek için her türlü fedakarlığı yapacağını anlattı.

 

“DEVRE ARASINDA EKSİK MEVKİLERE 4-5 OYUNCU ALMAK İSTİYORUZ”

Bende böyle köklü bir kulüpte görev alırken işimin zor olduğunun bilincindeydim. Takımda bazı mevkilere fazladan oyuncu alınmış. Ama bazı mevkilerde ise eksiklik var. Bunları tespit ettik. Devre arasında eksik mevkilere 4-5 oyuncu almak istiyoruz. Elbette ara transferde oyuncu almak ve bulmak zor. Ama biz en iyisini yapacağız ve takımımızı takviye edeceğiz. Bu takım şampiyonluk hedefiyle yola çıkmış, ama şu an bulunduğu yeri hak etmiyor” diye konuştu.

 

“BUCA MAÇI İLE ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Haftasonu oynayacakları Bucaspor maçına ilişkin de konuşan Teknik Direktör Kılıç,

“İkinci yarı öncesi oynayacağımız ilk yarının son maçında Bucaspor’u yenerek yeniden çıkmış yakalamak istiyoruz. İkinci yarıda da diriliş dönemini yaşayıp üst sıralara çıkacağız ve Play Off’a kalıp oradan şansımızı zorlayarak 1. lige çıkmaya çalışacağız. Bu hedefe ulaşmak için başkanımız Şahin Kırbıyık  ve yönetim bize büyük destek veriyor. El ele vererek bu zorlu süreçten başarıyla çıkacağız” dedi.

 

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Ligin 19’uncu haftası kapsamında Tarsus İdman Yurdu- Bucaspor 1978 karşılaşması 26 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA