“KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK”


 

Haber Merkezi

 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Emine Erdoğan’ın himayelerinde 26 Ekim’de başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Mersin’de toplu kütüphane açılışı Vali Ali İhsan Su’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

Toroslar Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen açılışa Toroslar İlçesi Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

“KÜTÜPHANESİZ OKULUMUZ KALMADI”

İlçelerdeki okulların da video konferans sistemiyle katıldığı açılış töreninde konuşan Vali Su; “Bugün 296 sınıf kütüphanesini hizmete açtık. Böylelikle tüm okullarımızda kütüphane kurmuş oluyoruz. Kütüphanesiz okulumuz kalmadı. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Açılış sonrası Toroslar Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi içerisinde oluşturulan kütüphaneyi ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, burada bulunan öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Su, öğretmenliğin ölene kadar saygınlığı devam eden kutsal bir meslek olduğunu dile getirerek, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

Günün anısına öğretmenlerle hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA