MEÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞIRNAKLI LİSELİLERE 500 KİTAP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞIRNAKLI LİSELİLERE 500 KİTAP


 

MEÜ öğrencileri, “Kitap Senden, Müzik Bizden, Gelecek Hepimizden” konulu müzik dinletisi etkinliği düzenleyerek Şırnak Şehri Nuh Anadolu Lisesi’ne ulaştırılmak üzere 500 kitap topladı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İşletme Topluluğu tarafından, Genç Psikologlar Meclisi’nin de destek olduğu “Kitap Senden, Müzik Bizden, Gelecek Hepimizden” adlı etkinlik gerçekleştirildi. Prof. Dr. Uğur Oral Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe üniversite akademik, idari personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

“BİR ÇOCUĞUN HAYATINA DOKUNARAK BİR TOPLUMUN DEĞİŞTİRİLEBİLİR”

Açış konuşmasında söz alan İşletme Topluluğu Başkanı Esra Kaya, bir çocuğun hayatına dokunarak bir toplumun değiştirilebileceğini, bundan dolayı sınırlı imkanlarla hatta imkansızlıklarla okumaya, eğitim almaya çalışan gençlerimizin eğitim hayatlarına bir katkı da kendilerinin sumak istediklerini söyledi.

 

TOPLANAN TÜM KİTAPLARIN DOĞRU YERE DOĞRU ŞEKİLDE ULAŞACAK

Genç Psikologlar Meclisi Mersin Yapılanması Başkanı Zinar Çiftçi ise, toplanan tüm kitapların doğru yere doğru şekilde ulaşacağını dile getirdi. Etkinliğin devamında farklı kategorilerden müzik dinletisi gerçekleştirilip, kitap yardımı yapılacak Şırnak Şehri Nuh Anadolu Lisesi öğretmenlerinin teşekkürlerini ilettiği videolar katılımcılara izletildi.

İşletme Topluluğu akademik danışmanı Arş. Gör. Alaiddin Koşar ise bu tip sosyal yardımlaşma projelerinin her zaman devam edeceğini belirterek, başta bu proje fikrinin sahibi Topluluk Başkan Yardımcısı Sedat Sak olmak üzere topluluğun yönetim kurulunda yer alan tüm öğrencilere ve etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Etkinlik ile birlikte toplanan yaklaşık 500 adet kitap ise, önümüzdeki günlerde Şırnak’ta yeni açılan Şehri Nuh Anadolu Lisesi’ne ulaştırılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA