VALİLİK’TEN MEÜ’YE ÖDÜL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİLİK’TEN MEÜ’YE ÖDÜL


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ünivresitesi (MEÜ) Engelsiz Yaşam Birimi, Mersin Valiliği’nin “Gelin Tanış Olalım” programından plaketle döndü.

Mersin Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Mersin'de yaşayan yabancı uyruklu öğrenci ve vatandaşların Yunus Emre’nin “Gelin Tanış Olalım” teması ile bir araya getirilmesini amaçlayan programda, MEÜ Engelsiz Yaşam Birimi de yer aldı.

İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli (engelli) ve gönüllü öğrencilerle birlikte etkinliğe davet edilen Engelsiz Yaşam Birimi, programda stand kurarak üniversitede özel gereksinimli (engelli) öğrencilere sağlanan imkanlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Stantta, birimin gönüllü öğrencileri tarafından şiir ve yan flüt dinletileri ile illüzyon gösterisi de gerçekleştirildi.

Engelsiz Yaşam Birimi tarafından kurulan tanıtım standını ziyaret eden Mersin Valisi Ali İhsan Su, birimdeki öğrencilerle ile tanıştı ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Su, Engelsiz Yaşam Birimini Valilik’te de ağırlamak istediklerini dile getirdi.

Etkinlik, programa katkılarından dolayı MEÜ Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz’a, Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun plaket takdim etmesiyle birlikte sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA