‘MATRUŞKA’ SEYİRCİYLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘MATRUŞKA’ SEYİRCİYLE BULUŞTU


 

Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye koyulan “Matruşka” isimli oyun sanatseverlerle buluştu. Büyük beğeni toplayan oyun izleyicisinden tam not aldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye koyulan “Matruşka” isimli oyun seyirciyle buluştu. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Başkan Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu ve Büyükşehir Belediyesi şube müdürleri ile çok sayıda Mersinli sanatsever izledi. Başkan Seçer, oyunun 2’nci perdesine geçilmeden önce verilen arada sanatçılarla kuliste bir araya gelerek sohbet etti.

 

“YENİ PRÖMİYERLERLE MERSİNLİ SEYİRCİMİZLE BULUŞACAĞIZ”

Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, “Bazen gerçek, bazen yapay krizlerde hep sekteye uğrayan sanat olmuştur. Bunu tersine çeviren biri var ülkemizde; en büyük ekonomik krizde dahi destekleri her zaman artarak devam eden Sayın Vahap Seçer’e teşekkür etmek istiyorum. Ocak’ta, Şubat’ta, Mart’ta yeni birer prömiyerle Mersinli seyircimizle buluşacağız” dedi.

 

MATRUŞKA, İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT ALDI

Modern insanın, kadının ve erkeğin trajikomik hikâyesinin anlatıldığı oyunu Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları Gizem Koçer ile Güvenç Gümüş sahneye koydu. Tuncer Cücenoğlu tarafından yazılan Matruşka oyununun Genel Sanat Yönetmeni ve Rejisörü Murat Atak, oyunun Yardımcı Yönetmeni Ersen Ocak, Reji Asistanı Burak Sönmez, Sahne Tasarımcısı Alev Tol, Kostüm Kreatörü Funda Çebi iken oyunun Dramaturgu da Taner Çelik’ti. Büyük beğeni toplayan oyun izleyicisinden tam not aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA