TİY, DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI!


 

Kötü gidişatın sürdüğü Tarsus İdman Yurdu, ligin 18’inci haftasında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Son 4 maçta 3 mağlubiyet bir beraberliği bulunan ve puan kaybetme lüksü olmayan Tarsus ekibi bu skorla düşme hattına bir adım daha yaklaştı!

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Zonguldak Kömürspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle döndü.

Geçen haftayı BAY geçmesini fırsat bilerek Antalya’da kamp yapan Sarı Lacivertliler, devre arasına iki hafta kala galibiyet parolası ile sayha çıksa da aradığını bulamadı. İlk yarının bitimine kadar yapacağı iki maçı da kazanmanın hesabını yapan Tarsus ekibi, Zonguldak’tan ancak bir puan ile dönebildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile yönetim krizi ve Gürses Kılıç’ın yeniden Teknik Direktörlüğe getirilmesi ile takımdaki sorunlar çözüme kavuşsa da galibiyete hasret olan TİY, 19 puanla 14. sırada yer alıyor.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 4  Zonguldak Kömürsporlu Ercümnet'in sağ kanattan yaptığı ortada Fatih Bektaş, gelişine sert vurdu top direkten döndü.

Dk 11 Zonguldak Kömürspor defansında atılan pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Fatih Bektaş, topu ayağından açınca gol pasını yapamazken, kaleciyede faul yaptı.

Dk 24 Tarsus İdman Yurdusporlu Niyazi'nin  sağ kanattan  yaptığı ortada Sinan Kurumuş'un kafa vuruşu top az farkla auta gitti...

Dk 30. Zonguldak Kömürsporlu Ercüment' in pasında Fatih Bektaş kaleci ile karşı karşıya kaldı, plasa vuruşunda kaleci son anda ayağı ile gölü önledi.

İlk yarı 0-0 bitti

Dk 52 Zonguldak Kömürsporlu Emre Kara'nın ortasında Aykut Emre müsait pozisyonda kafa vuruşu top az farkla auta gitti.

Dk. 64 Tarsus İdman Yurduspor Sefa Durmuş'un  sağ kanattan yaptığı  ortada Alperen Pak' ı in kafa vuruşu top az farkla auta çıktı.

Dk 73 Zonguldak Kömürsporlu

Atilla Yıldırım'ın ceza sahasın içinde pasında Aykut Emre uygun pozisyonda topu ağlara gönderemedi.

Dk 84 Tarsus İdman Yurduspor'da Furkan'ı ortasında Alperen Pak uygun pozisyon da vurdu top direğin dibinden auta çıktı.

Dk 88 Tarsus İdman Yurduspor golcüsü Sinan Kurumuş kaleci ile karşı karşıya kaldı. Plasa vuruşunda top auta gitti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA