TIRMIL SANAYİ’NDE GÖRKEMLİ AÇILIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TIRMIL SANAYİ’NDE GÖRKEMLİ AÇILIŞ


 

Binlerce esnafın faaliyet gösterdiği Tırmıl Sanayi Sitesi, Atatürk büstü ve çok amaçlı konferans salonuna kavuştu.

Haber Merkezi

 

Mersin Tırmıl Sanayi Sitesi çok amaçlı konferans salonu ve Atatürk Büstü görkemli bir açılışla hizmete sunuldu.

Konferans salonu ve Atatürk Büstü açılış törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Gülcan Kış, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin TSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen, Siyasi Parti temsilcileri ve sanayi esnafı katılım gösterdi.

 

“BÖLGEDE İHTİSAS SANAYİ SİTELERİNE SAHİP OLMAYAN TEK İLİZ”

Mersin Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Çokgün’nün emeği geçen ve katılım gösterenlere teşekkür ederek yaptığı açılış konuşması sonrası söz alan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, açılışı gerçekleştirilen konferans salonu ile sitede bir büyük eksikliğin giderildiğini belirterek emeği geçen Sanayi Sitesi Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmasının devamında Mersin’in ihtisas sanayi sitesine ihtiyacına vurgu yapan Başkan Dinçer, “Çok uzun süredir ilimize sanayi sitesi kazandırılması amacıyla çalışma yapmaktayız ancak bugüne kadar bürokratik engelleri bir türlü aşamadık. Son olarak Toroslar bölgesinde sanayi sitesi olarak işaretlenen 2000 dönüm sanayi alanı konut alanına çevrildi. Bugün bölge illeri arasında ihtisas sanayi sitelerine sahip olmayan tek iliz. Bundan kaynaklı olarak yerel idarelerin 1/5000 ve 1/100000 ölçekli haritalarda sanayi sitesi alanlarının işaretlenmesi zorunluluk haline gelmiştir” dedi.

Başkan Dinçer’in ardından söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Gülcan Kış, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ve Mersin TSO Başkanı Ayhan Kızıltan konferans salonu ve Atatürk Büstünün hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmalar ardından Mersin Tırmıl Sanayi Sitesi 200 kişilik çok amaçlı konferans salonu ve üzerinde Ulu Önderin “Sanayisi olmayan bir millet başka milletlerle yarışamaz” vecizesinin yer aldığı Atatürk Büstünün açılışı protokol üyelerince gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA