MERSİN’DE HIRSIZLIK YÜZDE 50 AZALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE HIRSIZLIK YÜZDE 50 AZALDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları soncu kentte hırsız oranı yüzde 50 azaldı. İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; il merkezinde son yıllarda hırsızlık olaylarında yaklaşık yüzde 50 oranında azalış meydana geldi.

Evden ve iş yerinden hırsızlık olaylarında aydınlanma oranı yüzde 50’nin üzerine çıkarıldığının vurgulandığı açıklamada; “2021 yılı 11 aylık dönemde hırsızlık olayına karışan 2 bin 167 şüpheli hakkında gerekli adli işlem yapıldı. Şüpheli şahıslardan ele geçirilen ziynet eşyaları, cep telefonları, paralar ve elektronik eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Suçun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasında ilimizde bulunan KGYS ve PTS gibi sistemlerinin etkin bir şekilde kullanılması, ekiplerimizin olay yeri ile sınırlı kalmadan şüpheli şahısların olay yerlerine geliş gidiş güzergâhlarında da çalışmalar yapmaları, suç bölgelerinin tespitinin yapılarak önleyici tedbirlerin alınması etkili olmuştur.

Mersin halkının huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışmalarımız devam etmektedir” denildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA