BAL YARIŞI HIZ KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL YARIŞI HIZ KAZANDI


 

Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek isteyen takıların mücadelesi nefes kesiyor.

ALİ ŞANLI

 

Süper Amatör Ligde ilk yarıda son haftaya girildi. Hemen hemen her hafta liderlerin değiştiği ligde ilk yarının bitimine 1 hafta kala A grubunda Homurlu 1951 liderlik koltuğuna otururken B grubunda ise Mersin Camspor zirveye kuruldu. Çekişmeli geçen ligde ilk yarı tamamlanmak üzere. Kimin ilk yarı lider tamamlayacağı ise son maçta belli olacak.

 

ÖRNEK OLACAK TAKIM

Küçük bütçesi, dar kadrosu ile ligde fark yaratan Homurlu 1951 Belediyesi takımlarını sollayarak lider olması Mersin’in gündemine oturdu. Ligin 8’nci haftasın da Boynuincelispor’a konuk olan Homurlu güzel futbolunu 4 golle süsleyerek karşılaşmayı 4-0 kazandı. Küçük bütçesi ile büyük bir işi başaran Homurlu ekibi liderliğin keyfini sürüyor.

Homurlu 1951 ilk yarının son maçında zorlu Toroslar Belediyespor maçına çıkacak. Ligde 3’ncü sırada buluna takımı farklı kazanması halinde ilk yarıyı lider tamamlayacak.

 

LİDERİN ENSESİNDE

Lider Homurluspor ile aynı puana 19  sahip olan Anamur Belediyespor liderin ensesinden ayrılmıyor. Ligin 8’inci haftasında haftalar önce ligden Çekilen Gülnar Belediyespor’la karşılaşmadan hükmen 3-0 galip sayılan Anamur ekibi puanını 19 yaparak Homurlu’yu zirvede yalnız bırakmadı. Bu sezon güçlü bir kadro kuran Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lige çıkmak için kesenin ağzını açtı.

Ancak küçük bütçesi ve dar kadrosu ile ligin zirvesine kurulan Homurlu’nun çıkışı Anamur spor severleri korkutmaya başladı. Devre arası hangi takım transferde nokta atışı yapar sezon sonu ipi göğüslemesi bekleniyor.

 

SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR

Ligde 15 puanla 3’ncü sırada bulunan Toroslar Belediyespor zirvedeki Homurlu ve Anamur ekiplerini tehdit etmeyi sürdürüyor. Hafta sonu evinde Akdeniz Belediyespor ağırlayan Yeşil Beyazlı ekip zorlansa da karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi. 8’nci haftaya 3’ncü sırada giren Toroslar Belediyespor ciddi ciddi zirve hesapları yapmaya başladı.

İlk yarının son haftasında Toroslar Belediyespor lidere konuk olacak. 6 puan değerinde ki maç Homurlu’da oynanacak. Kazanan yoluna devam ederken kaybeden ise büyük yara alacak.

B grubunda ise Camspor en yakın takipçisine 3 puan fark atarak lider oldu. Hafta sonu sahasında Tarsusspor’u konuk eden Mersin Camspor zayıf rakibini 5-1 kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkmak için elinden geleni yapan Mavi Beyazlı ekip koltuğu kaptırmamak için işi sıkı tutuyor.

İlk yarı lider kapatmayı garantileyen Camspor ilk yarının son maçında Çukurova Birlik takımına konuk olacak. Bu maçı kazanmak isteyen Mavi Beyazlı ekip devre arasına puan farkını koruyarak girmek isteyecek.

 

LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Uzun zaman liderlik koltuğunda oturan Akdenizgücü haftayı BAY geçince liderliği de kaptırdı. Homurlu ekibi gibi mütevazi bir kadroya sahip olan ekip kendi imkanları ile ligde bir şeyler yapmaya çalışıyor. Akdenizgücü hafta sonu ligin zayıf ekiplerinden Tarsusspor’u konuk edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA