POLİSTEN FUARDA BİLGİLENDİRME | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİSTEN FUARDA BİLGİLENDİRME


 

Haber Merke

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Bilim Şenliği etkinliğinde vatandaşları bilgilendiriyor. Fuarda; Trafik Denetleme, , Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği personelince kurulan stantta; şenliğe katılan kişilere bilgilendirici el broşürleri ve promosyon ürünler dağıtıldı.

Ayrıca; İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında gerçekleştirilen eğitim işbirliği protokolü çerçevesinde üzerinde gerekli modernize çalışmaları yapılmış olan Mobil Trafik Eğitim Tırı ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından tır içerisinde bulunan derslikte sinevizyon eşliğinde eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından trafik uyarı levhaları ve ışıklarının yer aldığı trafik halısı üzerine kurulan trafik parkurunda akülü arabalarla uygulamalı olarak trafik eğitimleri verilmekte, öğrencilerin trafik kurallarını gerçeğe yakın bir ortamda görerek ve yaşayarak öğrenmeleri sağlandı.

Trafik güvenliğine dair İçişleri Bakanlığınca “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında üzerinde giydirme çalışmaları yapılarak, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tahsisli emniyet kemeri simülasyon aracı ile emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılarak vatandaşlar emniyet kemeri simülasyon aracına bindirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA