MHP’Lİ BAŞKAN’DAN SİİRT ATAĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’Lİ BAŞKAN’DAN SİİRT ATAĞI


 

Ankara siyasetinde CHP Mersin mitingi tartışmaları gündem olmaya devam ederken, Mersin’de MHP’li Başkan Atsız Afşın Yılmaz, Siirtli vatandaşlarla buluştu.

Hediye Eroğlu

 

CHP, Mersin'de 'Milletin Sesi' sloganıyla miting düzenledi. Miting sonrası mitinge kaç kişinin katıldığı sorusu da gündem oldu. Siirt'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Mersin'de bu kadar kalabalık toparlayamadı. Çünkü burası Siirt. Resmi rakamlar elimizde." dedi.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu Twitter hesabından "Allah’ını seversen doğru söyle, TÜİK’ten mi aldın?" mesajını paylaştı. Mersin Valiliği ise "CHP’nin Mersin’deki mitingine yaklaşık 21 bin 500 kişi katıldı." açıklamasını yaptı.

 

BAŞKAN YILMAZ, SİİRTLİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Tartışmalar hız kesmeden devam ederken Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’ın MHP’li Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, konuya farklı bir açıdan yaklaştı. “Biz büyük bir aileyiz” sloganıyla zaman zaman ilçede yaşayan vatandaşların evine giderek ziyaretlerde bulunan Başkan Yılmaz, son olarak bölgede yaşayan Siirtli vatandaşlarla bir araya geldi. 

Konuyla ilgili belediyenin sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Başkan Yılmaz, “Bölgemizde yaşayan Siirtli vatandaşlarımızla bir araya geldik, hasbihal ettik. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA