ZOR HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZOR HAFTA


 

BAL’da zirveden uzaklaşmak istemeyen Silifke, ligde kalma mücadelesi veren Niğde ile karşılaşacak. Erdemli Belediyespor, İdman Yurdu 1925 derbi maçına çıkarken, zirveden uzaklaşan Mersin 33 FK, ligde tek galibiyeti bulunan Düziçispor ile karşılaşacak.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mersin ekipleri zor haftaya giriyor. Bir maç eksiği ile lider Adana 1954 FK hemen arkasında ikinci sırada bulunan Silifke Belediyespor ilk yarının bitimine 2 hafta kala Niğde Belediyespor’u konuk edecek. Niğde ligde kalma mücadelesi verirken Mersin temsilcisi zirveden uzaklaşmamak için sahaya çıkacak.

BAL’da 8’inci haftayı 5’nci sırada tamamlayan Erdemli Belediyespor ise yeni bir derbi maçına çıkacak. Geçen hafta evinde Silifke Belediyespor’u ağırlayan Erdemli ekibi bu hafta İdman Yurdu 1925 takımına konuk olacak. İl sıralaması açısından önemli olan karşılaşma Cumartesi günü Mersin Stadyumunda oynanacak.

Lige umduğu gibi giriş yapamayan, aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaşan Mersin 33 FK ligde tek galibiyeti bulunan Düziçispor ile karşılaşacak. Şampiyonluk şansı az olan Mavi Beyazlı ekip en azından il sıralamasında 3’ncü olarak play-off oynamak için sahaya çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA