ÜNİVERSİTE DUVARLARI RESİMLERLE DONATILACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTE DUVARLARI RESİMLERLE DONATILACAK


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Plastik Sanatlar Topluluğu’nun düzenlediği Resim Sempozyumu başladı. Etkinlik ile üniversite duvarlarında orijinal resimlerin artırılması hedefleniyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) ilk kurulan topluluklarından biri olan Plastik Sanatlar Topluluğu’nun, Topluluk Başkanı Selenay Kılıvan başkanlığında ve üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Prof. Nurseren Tor küratörlüğünde düzenledikleri, 2. PSAT Sempozyumu başladı.

İlki MEÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde “100 Eser” projesiyle gerçekleştirilen sempozyumun ikincisiyle de, üniversite birimlerinin duvarlarında orijinal resimlerin artırılması ve “sanat iyileştirir” inancıyla herkesi resim sanatıyla buluşturmak hedefleniyor.

Covid-19 nedeniyle açık havada üniversite Konukevi önünde, “32 Eser Projesi” olarak 32 topluluk üyesinin resim çalışmalarıyla devam eden sempozyumun yan etkinlik programıyla da; panel, konferans, eğitim, film gösterimi ve müzik dinletileri ile de katılımcı üyelerin motivasyonunu güçlendirilecek.

Sempozyum, 30 Aralık 2021 tarihinde Üniversitemiz Konukevi önündeki sergiyle sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA