ÇUKUROVA BASKETBOL, ANKARA YOLCUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL, ANKARA YOLCUSU


 

Haber Merkezi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Nesibe Aydın maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Tesislerde Başantrenör Olcay Orak nezaretindeki antrenman öncesinde kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Ardından turnike atarak ısınan basketbolcular, taktik ağırlıklı çalıştı. Ayak bileğindeki ağrı nedeniyle idmana katılmayan Tiffany Hayes ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Nesibe Aydın karşılaşmasının önemini vurgulayan Başantrenör Olcay Orak, "Hedeflerimiz doğrultusunda çıktığımız tüm maçları kazanmak istiyor ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Antrenmanda çalıştıklarımızı sahaya yansıtmamız halinde Mersin'e galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi.

 

“GALİBİYET ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”

Takımın en skorer isimlerinden Shavonte Zellous ise "Tüm maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Nesibe maçına da bu ciddiyetle hazırlanıyoruz. İyi bir oyun sergileyip taraftarlarımıza ve kentimize galibiyet armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Cuma günü karayoluyla Ankara'ya gidecek olan Çukurova Basketbol, buradaki son taktik antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. 11 Aralık Cumartesi günü saat 16.30'da başlayacak olan mücadele TİVİBU Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA