SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ


 

Süper Amatör Lig’de son iki haftaya girilirken Homurlu 1951 Spor dar bir kadro ile mücadele etmesine rağmen liderlik koltuğuna oturdu. B grubunda ise liderlik mücadelesi iki takım üzerinden devam ediyor.

 

Haber Merkezi

 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde bir hafta daha geride kaldı. İlk yarıda son iki haftaya girilirken A grubunun sürpriz ekibi Homurlu 1951 Spor dar bir kadro ile mücadele etmesine rağmen Anamur Belediyespor’u geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Lider Homurlu evinde farklı kazanarak lider olurken Anamur Belediyespor ise haftayı BAY geçti.

B grubunda ise liderlik mücadelesi iki takım üzerinden devam ediyor. Bir maç eksiği olmasına rağmen Akdenizgücü’nün önünde liderlik koltuğuna oturan Mersin Camspor haftanın kazananı durumunda. Liderin hemen arkasında yer alan Akdenizgücü ekibi Mersin Ormanspor’u 3 golle geçerek zirve yarışını sürdürdü.

 

LİDER DEĞİŞTİ

Haftalardır liderlik koltuğunu işgal eden Anamur Belediyespor ligin 6’ncı haftasında averajla da olsa liderliği Homurlu 1954 takımına kaptırdı. Evinde Erdemlispor’u konuk eden ligin flaş ekibi Homurlu rakibini güzel bir futbol ile 5-1 yendi. Oynadığı pozitif futbolla herkesin beğenisi toplayan Homurlu maç fazlası ile liderlik koltuğuna kuruldu.

Homurlu hafta sonu Boynuincelispor’a konuk olacak. Bu maçı da 3 puan ile kaptması durumunda ilk yarının son maçında evinde Toroslar Belediyespor’u da geçmesi halinde ilk yarı lider kapatacak.

 

MAÇ YAPMADI LİDELİK GİTTİ

Haftalardır liderlik koltuğunda oturan Anamur Belediyespor haftayı BAY geçtiği için liderlik koltuğunu Homurlu 1954 ekibine kaptırdı. İlk yarıyı lider kapatmak isteyen Anamur Belediyespor 7’nci haftayı da boş geçecek. 7’nci hafta haftalar önce ligden çekilen Gülnar Belediyespor maçına denk gelince bu defa maç oynamadan 3 puanın sahibi olacak.

İlk yarının son maçında ise evinde Erdemli Belediyespor’u farklı yenmesi halinde koltuğunu yeniden devralacak.

 

KIPKIRMIZI MAÇ

Ligin 6’ncı  haftası ilginç bir maça sahne oldu. Tarsus’ta oynanan Tarsus Belediyespor Toroslar Belediyespor maçı yarım kaldı. Maçın son bölümünde her iki takımın oyuncuları saha içinde bir brine girince kırmızı kartla havada uçuştu. Maçın son bölümlerinde saha karışınca maçı yöneten hakem tarafından ev sahibi Tarsus Belediyespor 5 kırmızı kart görürken Toroslar Belediyespor 3 kırmızı kart gördü.

Kural gereği bir takım sahada 7 kişiden az oyuncu ile sahada kalırsa o maç iptal olur ve rakip takım lehine 3 puan yazılır.

A grubu kadar çekişmeli geçen B gurubunda da maçlar büyük ilgi görüyor. Liderin değiştiği B grubunda yeni lider Camspor oldu.

 

ZİRVENİN YENİ SAHİBİ

3 takımın kıyasıya yarıştığı grupta Camspor 1 maç eksiği olmasına rağmen zirvenin yeni sahibi oldu. Deplasmanda Çukurova Birlik takımı ile karşılaşan Mavi Beyazlı ekip zorlandığı maçı 2-1 kazanarak lider oldu. Oynadığı 6 karşılaşmada 16 puan toplayan Camspor Mersingücü ile aynı puan, K.Milliyespor’a 3 puan fark attı. Çukurova Birlik ekibi ise çıkış maçı olarak gördüğü karşılaşmayı kaybederek zirveden uzaklaştı.

 

ZİRVENİN YENİ ORTAĞI

Lider Camspor iel aynı puana sahip olan Akdenizgücü Mersin Ormanspor’u 3-1 geçerek zirve yarışında bende varım dedi. Oyunun büyük bölümünde üstün oynayan Akdenizgücü 3 puanı 3 golle alarak 16 puan ile zirvede yer almayı başardı. Akdenizgücü hafta sonunu BAY geçeceği için maç oynayamayacak.

 

BAY GEÇTİ LİDERLİK GİTTİ

Alt yapısından yetişen bir çok oyuncu ile ligde mücadele eden K.Milliyespor 6. Haftaya lider girmişti. Oynadığı etkili futbol ile zirve yarışının içinde bulunan Kırmızı Siyahlı ekip 6. Haftayı BAY geçince zirveden indi. K.Milliyespor hafta sonu evinde Tarsusgücü ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA