TARSUS’TA KIRBIYIK YENİDEN BAŞKAN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA KIRBIYIK YENİDEN BAŞKAN


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu’nda Harun Şahin Kırbıyık yeniden başkan seçildi. Kırbıyık 100. Yılda Süper lig sözü verdi.

Hediye Eroğlu

 

Tarsus İdman Yurdu’nun olağanüstü genel kurul toplantısı Belediye Nikah Salonu’nda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasın ardından gündem maddelerine geçildi. Kongrenin açılışında konuşan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, 100 yılına merdiven dayamış şanlı kulübü hedeflerinden geri döndürmeyeceklerini söyledi. Verdikleri her sözün arkasında olduklarını anlatan Kırbıyık, “Bu camiaya bir borçumuz var. Daha gür bir sesle ifade etmek gerekirse şimdimiz 100. Yılda Süper lige çıkmak” dedi.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN GÜÇBİRLİĞİMİZİ DEVAM ETMELİ”

Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan ile yapmış oldukları görüşmelerde kulübün başarıya ulaşması için güç birliği kararı aldıklarını daha önce de ifade ettiklerini anlatan Kırbıyık, “Geldiğimiz noktada sağduyunun hakim olması ve birlikte başarma diyalogunun sürmesi gerekir” şeklinde konuştu.”Aramıza türlü nifaklar sokarak başarısızlıklardan şehrin, camianın, tanyisonunun yükseltecek kişilere şimdiden sesleniyorum” diyen Kırbıyık, “Bizler inandık sizlerde inanın. Daha önce açıkladığımızı projelerimize kaldığmız yerden devam edeceğiz. Bir başarı olacaksa hepimizin başarısı olacak” şeklinde konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Klüp Başkan Yardımcısı Salih Erdoğan’ın faaliyet raporunu okumasının ardından seçimlere geçildi. İmza usulü yapılan seçimlerde 501 üyeden oy kullanan 93’ünün oyunu alan Kırbıyık  yeniden başkan seçildi. TİY’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:  Harun Şahin Kırbıyık, Ali İlk, Yakup Ateş, Cumali Kırbıyık, Erdoğan Aslan, Hasan Aküzüm, Kadir Ünlü, Özer Alp, Mehmet Almacı, Vedat Gönder, Muhammed Günkut, Mehmet Yazgünoğlu, Yusuf Tıbık, Doğukan Yıldır, Yasin Güney.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA