KAYIP BORA’DAN SEVİNDİRİCİ HABER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP BORA’DAN SEVİNDİRİCİ HABER


 

Mersin’de ailesinin 4 günden beri haber alamadığı 15 yaşındaki Bora Sarıgül Mezitli Taşkıran tesislerinde balık yakalamaya çalışırken bulundu.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir reklamcının yanında çalışan 15 yaşındaki Bora Sarıgül Cuma günü ustasının sigara içerken yakalaması üzerine babasının isteği ile evine gönderilmişti. Bora Sarıgül ise eve gitmek yerine ortadan kaybolmuştu. Emniyet güçlerine de haber veren baba Bülent Sarıgül oğlunu aramadık yer bırakmamıştı. Baba Bülent Sarıgül’ün balıkçılık yapan bir yakını Bora Sarıgül’ü , Meziti Taşkıran tesisleri yanındaki kayalıklarda balık tutmaya çalıştığını gördü. Haber verilen Baba Bülent Sarıgül oğlunu bulunduğu yerden alarak evine götürdü. Oğlunu bulduğu için mutlu olduğunu ifade eden baba Sarıgül, “Sigara içtiği öğrendiğim için benden korkup kaçmış. Gecelerini parkta geçirmiş. Evimize kavuştu. Sevindik” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA