AKP MERSİN LİMANI’NDAKİ KOKAİN OPERASYONUNU BİLMİYORMUŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP MERSİN LİMANI’NDAKİ KOKAİN OPERASYONUNU BİLMİYORMUŞ!


 

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 2022 bütçesi için Meclis’te yaptığı konuşmada “Tonlarca kilolarca kokain yakalanıyor. Savcı cesaret edip soruşturma açamıyor” dedi. Bunu üzerine bazı AKP’liler neredede yakalanmış” diye sataştı. Kılıçdaroğlu da, “Haberiniz yok mu? Söylemediniz mi? Mersin Limanı’nı bilmiyor musun? Bu desteği verdiğiniz sürece Türkiye’yi uyuşturucu bataklığına sürüklersiniz” dedi.

Haber Merkezi

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda görüşmelerine başlanan 2020 kesin hesabı ile 2022 bütçesi üzerine söz aldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına AK Parti grubu milletvekilleri sık sık müdahale etti.

 

“ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ, BUNLARIN AKLINA GELİR”

Öyle bir noktaya getirdiler ki. Uyuşturucu baronlarını mahkemeden kurtardılar, hapishanelerden kurtardılar. Hiçbir cumhuriyet savcısı harekete geçmedi. Amerika’daki, AB’deki enflasyonun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına yıkılmasından rahatsız olmanızdan da memnun oldum. Şeytanın aklına bile gelmez. Ama bunların aklına gelir. Devlet dediğiniz; adaletle, liyakatle yönetilir. Devlette paralel yapı oluşturdular. Siz paralel yapıdan şikâyet ediyordunuz. Bir İçişleri Bakanı var bir de sarayda var, bir Merkez Bankası Başkanı var bir de sarayda var…

 

“BUNLAR HELE HİÇ YAPAMAZ, SIRTLARINI BARONLARA DAYAMIŞLAR”

Uyuşturucu baronlarına arka çıktılar. Avrupa uyuşturucu raporundan okuyorum, ‘Türkiye uyuşturucu yüzünden 30 yaş altı ölümlerin en çok olduğu ülke. Dünyadan haberiniz yok. Tebdili kıyafet yapın. Bir gezin. Uyuşturucu belasının ne hale getirdiğini görün. Siz yapamazsınız. Bunlar hele hiç yapamaz. Sırtlarını baronlara dayamışlar. Hiç yapamazlar. Biz yapacağız. Zindaşti’yi kim çıkardı? Kim çıkardı? Tonlarca kilolarca kokain yakalanıyor. Savcı cesaret edip soruşturma açamıyor” dedi.

Bunu üzerine bazı AKP’liler neredede yakalanmış” diye sataştı.

Kılıçdaoğlu da, “Haberiniz yok mu? Söylemediniz mi? Mersin Limanı’nı bilmiyor musun? Bu desteği verdiğiniz sürece Türkiye’yi uyuşturucu bataklığına sürüklersiniz. Uyuşturucu konusu ortak olmak zorunda. Uyuşturucu baronlarının milyar dolarlarını Türkiye’ye getirmek içi kara parayı aklamak için özel yasalar çıkarırsanız Türkiye Cumhuriyeti itibarına darbe vurursunuz. ‘Yok efendim ne yakalanması.’ Gidin fakir fukaraya bakın. Önce alıştırıyorlar sonra torbacı yapıyorlar. Emniyet ile konuştunuz mu? Biz konuştuk. Hayret ediyorum. Dünyadan bu kadar bihaber insan nasıl konuşur, bir de uyuşturucu konusunda” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA