KÖY DERNEĞİNDE MİTİNG GİBİ SEÇİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖY DERNEĞİNDE MİTİNG GİBİ SEÇİM


 

Gülnar Gezende Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunda kıran kırana seçim heyecanı yaşandı.2 adayın yarıştığı genel kurul köylülerin ilgisi nedeniyle mini bir miting havasında geçti. Birlik beraberlik mesajının verildiği genel kurulda mevcut başkan Murat Aydın yeniden başkan seçildi.

Gizem Ekici

 

Gülnar Gezende Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu derneğin Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı genel kurulda

heyecanlı anlar yaşandı.

Genel Kurula Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’da katıldı. Her iki adaylara başarılar dileyen Yılmaz, “Cümleten hayırlı uğurlu olsun. Kardeşlik, dostluk kazansın” dedi.

Başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Murat Aydın faaliyet raporunu okudu. Aydın, “Derneğimizin sosyal medya ağını, SMS sistemini kurduk. Düzenli hasta ziyaretlerinin yanında siyasi partiler, belediye başkanları, stklara ziyaretlerde bulunduk.  Toroslar Belediyesinin katkıları ile 700 kişilik arabaşı etkinliği düzenledik. Belediyelerin de desteği ile Gezende Mahallesi’nde Erik Festivalleri düzenledik. Yanışlı’da bir otelde bin 500 kişilik arabaşı etkinliği düzenledik.  Yunus Emre Kültür Merkezi’nde kahvaltı etkinliği düzenledik” şeklinde konuştu.

 

“HERKESİN YANINDA OLDUM”

Diğer aday Mehmet Öz ise geçmişte kendisinin aynı derneğin başkanlığı yaptığını ifade ederek, “İşi düşenlerin emmisi, dayısı oldum. İşi düşen herkesin yanında oldum. Yine yanlarında olacağım. Köyüme geçmişte hizmet ettim yine edeceğim. Seçerseniz yine hizmet edeceğim. Bu hizmete talibim. Sizlerin oyuna talibim. Veren vermeyen başımın tacıdır. Eski başkana ve ekibi yeniden aday olmayacağını açıkladığı için aday oldum. Köyü toplamak için 5 yıl uğraştım. Yine uğraşacağım” diye konuştu.

Yapılan seçim sonunda Murat Aydın 67 oy ile yeniden başkan seçilirken Mehmet Öz'ün listesi 53 oyda kaldı. Seçim sonunun açıklanması ile birlikte el ele tutuşan adaylar birlik beraberlik mesajları verdi.

 

“BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYİ DİLİYORUM”

Mehmet Öz’ün Gezende Köyü için birlikte çalışmaya devam edeceğiz sözlerine karşılık Aydın, “Ben Mehmet başkanımı kendime hoca olarak gördüm. Geçmiş yönetim kurulu buna şahittir. Her zaman ondan fikir aldım. Onun fikirleri ile yol yürüdüm. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte bu yolu yürümeyi diliyorum. Tek temennim budur” ifadelerini kullandı.  Murat Aydın başkanlığındaki yeni yönetim Mustafa Koç, Mahmut Korkmaz, Efe Ahmet Ak, Muhammet Topçu’dan oluştu. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA